Så blir du en bloggdrottning

"Du kan alltid ägna dig åt extrem shopping"

Bloggaren Mogi drömmer om en framtid i modebranchen
NÖJE

Med hjälp av en unik stil och säregna videoklipp siktar bloggaren Mogi på att toppa Bloggportalen, bli en dominerande bloggdrottning och att bli vald till ”Årets Blogg” i VeckoRevyn Blogg Awards.

Bloggen är mitt liv

Enligt Mogi är det ett hårt arbete bakom de riktigt stora bloggarna. Du måste vara beredd på att göra stora uppoffringar, blogga från hjärtat och leva ditt liv genom bloggen.
– Jag tänker hela tiden på bloggen, har alltid med mig kameran och till och med aktivt hittar på och gör saker som det ska gå att blogga om. Bloggen är mitt liv men även ett unikt tidsdokument över mig själv, säger hon.

Min stor garderob

Förutom att leva sitt liv genom bloggen krävs det att du är unik på något sätt. – För mig har min videoblogg gett enorm publicitet – men även min extrema shopping är unik. Andra bloggare lägger upp bilder på plagg de hittat på olika modesidor. Jag tycker det är roligare att lägga upp bilder på plagg jag själv har köpt och visa alla kläder i min stora garderob.

Elaka kommentarer

En baksida av att bloggen blir för stor är att det dyker upp elaka kommentarer.
– jag har fantastiskt fina läsare, trots det får jag några stycken elaka påhopp i veckan. Men det rör mig inte. Det handlar om att ha en bra självkänsla, jag har uppfostrats med mycket kärlek och har underbara vänner. Jag anser att man själv ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Jag skulle aldrig säga något kränkande till någon annan, det finns bara inte.

Årets videoblogg

Malin är för andra året i rad nominerad i VeckoRevyn Blogg Awards. Förra året nominerades hon till ”Årets partypinsessa” och i år till ”Årets videoblogg”.
– Jag blev inte ”Årets partyprinsessa” men det var väl lika bra. Inom kategorin ”Årets videobloggare” tror jag däremot att jag har en större chans då mina läsare verkligen gillar mina videoklipp. jag hoppas även på att vinna ”Årets blogg”, kategorin där läsarna röstar fram deras favoritblogg. Den kategorin är däremot lite svår att vinna på grund av konkurrensen men jag håller tummarna.

FAKTA

Mogis fem bästa bloggdrottningstips

1. Lev ditt liv genom bloggen
Tänk alltid på din blogg varje vaket ögonblick.

2. Var unik
Det finns tusentals bloggar därute. Varför ska någon utanför din krets läsa din blogg?

3. Var snäll
Att starta bloggfajter straffar sig. Att vara snäll funkar alltid.

4. Uppdatera väldigt ofta
Läsarna försvinner om du uppdaterar för sällan. Uppdatera minst två gånger om dagen.

5. Blogga från hjärtat
Läsarna måste få en personlig upplevelse av att läsa din blogg.