Chippen läker i solen!

Landslagsspelaren slickar såren i Miami

Foto: ALL OVER PRESS
NÖJE

Dånet från läktaren har tystnat. Nu njuter Chippen av bruset från Miamis vågor.

Solen på stranden? En strålande glad Oksana.

Här tvättas ryktena om en kärlekskris bort - i turkosblått vatten. På Miami Beach vilar landslagsspelaren Christian ”Chippen” Wilhelmsson, 28, upp sig efter de tuffa tagen i fotbolls-EM tillsammans med fotomodellen och forna Klickkrönikören Oksana Andersson, 23. En väloljad semester kantad av romantik.

Surrande rykten

Det är dagen efter midsommar. Paret har lämnat de svenska ängarna, majstången och små grodorna till förmån för Floridas gyllene stränder. Tillbakalutad i vilstolen låter Chippen solen läka det skadade mittfältarlåret, men ger sig även i kast med våghalsiga turer på jetski. Sällskapet är en brunbränd och strålande glad Oksana. Samborna ser ut att njuta av varandras sällskap i en paus undan vardagen och proffsjäktet på hemmaplan.

Före fotbollsfesten surrade rykten om att glöden börjat svalna mellan landslagsspelaren och glamourmodellen. De träffades för två år sedan på Café Opera i Stockholm. Oksana tog miste på Chippen och en taxichaufför.

Han visade sig vara proffsspelare i stället, men Oksana har ändå fått skjuts genom Europa. Hon är en ständig medresenär på pojkvännens flyttar i samband med klubbyten och har anpassat tillvaron efter olika träningsscheman.

Men i våras började Oksana synas allt oftare ute i Stockholms klubbliv. Utan Chippen. Anledningen var jobbet som VIP-ansvarig på en nattklubb, berättade hon i en intervju med Klick!, och förnekade ryktena om en fnurra på tråden.

– Jag har nog ett liv jag med. Jag hade ett innan jag träffade Christian och kommer ha det under tiden vi är tillsammans också, sa hon då.

I en senare intervju med Aftonbladet Söndag erkände Oksana att hon tröttnat på den kringflackande fotbollstillvaron och att hon suktade efter ett vanligt svenssonliv. Med radhus och semesterresor till Kanarieöarna.

– Jag har en fotboll bredvid mig i sängen känns det som, sa hon med en blinkning.

En trogen påhejare

Chippen däremot har Oksana inte ledsnat på. Långt ifrån. Under EM-veckorna med svenska landslaget i Österrike var hon en trogen påhejare i publikhavet tillsammans med de övriga fotbollsfruarna. Och de ömma bilderna från kärleksresan till Miami talar sitt tydliga språk. Paret är störtförälskade. De skrattar, myser och gosar i solstolarna. Svettas i värmen och njuter av ledigheten.

Just nu spekuleras det i huruvida Chippen kommer att återvända till franska klubben Nantes eller inte. En sak ser ut att vara spikad - Oksana är med på resan.