De är hetast just nu

Sveriges största bloggare

Här är dom - tjejerna som fullständigt dominerar den svenska bloggosfären
NÖJE

Ni har läst bloggarna och därmed påverkad Bloggportalens topplista.

Här är de hetaste bloggstjärnorna som dominerat den svenska bloggosfären under november 2009.

Men hur står det till egentligen? Är de tio profilerade bloggarna på topplistan egentligen Sveriges bästa? Längst ner på sidan kan du själv rösta fram den mest läsvärda bland Bloggportalens 40 största bloggar. Och skulle du inte finna din favoritblogg där kan du skriva i kommentarsfältet vilken blogg som enligt dig är den absolut bästa.

1. Kissie

Kissie är ett fenomen. Ett minst sagt solariebrunt och kaxigt sådant. Provocerande och poserande med nypumpade läppar dominerar Alexandra Nilsson, 18, Sveriges alla bloggar.
Till Kissies blogg

2. Kenza

Programledare på MTV, nattklubbsvärdinna, fotomodell och bloggdrottning. Kenza spelar som i en egen liga och tittar ner med ett glatt, vänligt och framgångsrikt leende på de andra unga, lite väl utåtagerande bloggdrottningar

Till Kenzas blogg

3. Blondinbella

Det känns som den där lite valpiga gymnasisten har försvunnit. Nu är det en lite mer vuxnare och corporate Blondinbella som visar upp sig. Parmiddagar med Nils och föreläsningar om eget företagande står på agendan.
Till Blondinbellas blogg

4. Foki

Tycker du att färgen rosa är för lite representerad i konungariket Sverige och att Hello Kitty är konst i sin renaste form? Då bör Fokis blogg bli ditt huvudmedium. Den prisbelönade bloggaren Anchisa "Foki" Wallströms blogg har på kort tid blivit en av Sveriges största.

Till Fokis blogg

5. Dessie

För en ovan betraktare kan Dessies blogg vara förvillande lik Kissies. Och det är nog korrekt uppfattat. De unga gymnasisterna är som två brunbrända blonderade kopior. Samma utseende, samma rosa mysdress, samma jargong och samma brunkräm. Om någon kan särskilja deras sätt att blogga skulle en hel bloggosfär uppskatta att ni skriver det i kommentarfältet nedan.

Till Dessies blogg

6. Daily Mobile

Phattrance kallar sig den fullständigt mobiltelefontokiga mannen bakom Daily Mobile. Förutom att driva denna gigantiska mobilblogg önskar sig Phattrance ett liv som ninja.
Till Daily Mobile-bloggen

7. Paulina ”Paow” Andersson

Lite samma skola som Kissie och Dessie fast kanske en aning mindre retsam i sin text. Paulina ”Paow” Anderssons blogg handlar enligt henne själv om ett ”ointressant liv som för det mesta går ut på göras saker som alla snorungar som inte får gå på krogen gör”.

Till Paows blogg

8. Alexander Schulman

Den stora stilisten och grandmaster bland svenska bloggare. Alexander är fortfarande lite bitter, nojig och kul samt skriver världens mest läsvärda pappablogg.
Till bloggen Att vara Charlie Shulmans pappa

9. Dennis M

Modebloggaren Dennis M är en trogen anhängare av ”heroin chick”-looken. Jättesmalt är jättesnyggt tycker Dennis som stolt pyntar bloggen med recept gjorda på tre salladsblad. Detta har lett till flera kontroverser bland läsarna. Oroade följare av bloggen har till och med skickat kartonger med choklad till Dennis med förhoppning att han ska ge upp det extremsmala idealet.

Till Dennis blogg

10. Katrin Zytomierska

När Katrin outade sin graviditet med Bingo Rimér brakade det till i besöksräknaren på Bloggportalens högkvarter. Och i och med att magen växer ökar även Katrins läsarskara. För alla är intresserade av att hur Katrins ska tackla sin graviditet och hur ett barn tillverkat av det spektakulära paret ”BinKat” kommer att se ut.
Till Katrins blogg