”Det är tuffare än man tror”

Läs hela chattet med ”Idol”-Erika

NÖJE

Erika Selin säger: HejHej, nu är jag på plats! Sätt igång och fråga :) /Erika

William säger: Hej! Jag skulle vilja veta lite mera om din musik bakgrund, kortfattat bara. Hur kom du hit där du är nu? När började du? ;D

Erika Selin säger: Jag har hållt på med musik sedan jag var liten. Har även varit på flera olika talangtävlingar runt om i sverige och nu ville jag testa på idol :) Så jag har i stort sätt sjungt hela mitt liv.

Martin säger: Hej Erika. Hemskt tråkigt att du åkte ut i fredags,gillade dig mest av alla men det gör jag iofs fortfarande:) Undrar mest vad du kommer att göra nu när du kommer tillbaka till vardagen igen, vad har du för planer nu? Kramar: Martin.

Erika Selin säger: Tusen Tusen tack, det värmer att höra! :) Nu är jag tillbaka på skolan igen. Jag har missat vädldigt mycket och ska nu försöka ta igen det mesta. Sedan drar vi ut på turné snart. Vilket jag ser fram emot. Väntar också på besked från melodifestivalen :) Kram

emelie säger: Hej har du blivit uppringd av något skivbolag ännu? du var jätte bra i idol

Erika Selin säger: Nej, det har jag inte. Förhoppningsvis kommer den dagen! :) Tack Tack

Amanda säger: Hej erika , du var en av mina idoler där. fattar verkligen inte hur du kunde åka UT:O.. men jag vet att du kommer bli känd :D.. egentligen har jag ingen fråga så :$ . utan lycka till med ALLT:).. Vem var det som hade en romans i idol:)?

Erika Selin säger: Tack så jättemycket! :) Va roligt att höra! Ha det bäst, kram

gotte säger: Hej du var en av mina favoriter som tyvärr åkte ut, nu undrar jag vem du skulle vilja se som vinnare av idol?

Erika Selin säger: Romans vet jag inte, men visst fanns det kemi mellan någon där. haha

Erika Selin säger: Jag kan se vem som helst som vinnare faktiskt. Alla är grymma på sitt sätt. Men jag tror att den som orkar kämpa och ger gärnet kommer vinna. Det är svårt för mig att välja någon av dessa underbara människor

Rickard säger: Hur känns all hysteri kring idol?

Erika Selin säger: Det är roligt men samtidigt känns det väldigt konstigt. Man går från att vara en helt vanlig person till en människa somfolk känner igen på stan. Men självklart väldigt kul :)

Fanny säger: Hej! Vem kom du närmast i idol-gänget under denna tid?

Erika Selin säger: Jag kom alla väldigt nära men närmast kom jag tove! en jättefin tjej. Sen umgicks jag vädligt mycket med erik och rabih med!

Kristoffer säger: Hej Erika! Jag tycker du är så söt när du sjunger, har du möjligtvis någon speciell i ditt hjärta?

Erika Selin säger: hehe, smickrande! tusen tack :) ja, jag har pojkvän

Mysla säger: Vad är det sämsta med Idol?

Erika Selin säger: Jag kan inte komma på något dåligt med idol. Det är ett otroligt bra sätt att komma fram på. Och visa vad man kan. Sedan kan det även vara väldigt tufft och jobbigt så klart! Schemat är väldigt fullspäckat

alex säger: Hej jag vill bli lika duktig som du någon vacker dag. Kan du ge mig några secret tips?:)

Erika Selin säger: oj, Tack :) Tro på dig själv och ge inte upp! Bara man vill så kan man ;) lycka till i framtiden! kram

Amanda säger: vilka fanns de romans mellan:)? snälla säg.

Erika Selin säger: Jag vet inte om det kan kallas romans, men det fanns kemi. Den håller vi deltagare nog för oss själva skulle jag tro :)

sofie säger: Har du kännt av någon falsk vänskap nu när du blivit känd. Att folk som inte hört av sig så mycket förut helt plötsligt är väldigt intresserade? Eller vet du precis vilka din riktiga vänner är? Grattis till framgången, du kommer komma långt! :)

Erika Selin säger: Visst är det så. Men jag har mina "riktiga" vänner som jag litar på som inte ser mig som en kändis utan samma person som jag alltid varit! Riktiga vänner ska man vara rädd om! Tack :)

charlet säger: Är det en hård konkurrens mellan de som tävlar i idol, hur tacklar man det? Hjälper ni varandra med stöttning under veckorna?

Erika Selin säger: Det är väldigt hård konurrens iår. Men vi stöttar och hjälper varandra hela dagarna! :)

Henrik säger: HEJ ERIKA! Jag tyckte du var bäst. Du hade nånting. Man såg det i dina ögon. Vad tror du saknades i ditt sätt att förmedla din talang? Eftersom du ej nådde enda fram. Rösten hade du, utstrålning hade du. Men vad saknades?

Erika Selin säger: Det var min typ av musik som saknades. Temat i fredags var inte mitt tema och jag hade önskat att jag fått visa vad jag är riktigt bra på! Tusen tack :)

Klas säger: Vilken musik genre tycker du mest om?

Erika Selin säger: Jag älskar powerballader. Där känner jag mig hemma :)

gotte säger: finns det något som du har ångrat med angående idol?

Erika Selin säger: Nej absolut inte! idol har varit en fantastisk resa som jag aldrig kommer att glömma. Jag har underbara minnen därifrån

Bullen säger: Juryn va inget vidare trevlig till dig. Hur ser du på dem idag? Håller du med om deras synpunkter? ps. tyckte du va bäst o får se om de e värt o se vidare nu...

Erika Selin säger: Dom har mycket rätt i vad dom säger. Och självklart kan jag själv känna att de varit hårda mot mig. Men kritiken får man lära sig att ta.

Erika Selin säger: Tusen tack :)

Henrik säger: Hej Erika! Jag och min kompis Rikard undrar vilket ditt favorittema hade varit? Kram från mig och Rikard :-)

Erika Selin säger: Temat som kommer nu på fredag hade varit kanon för min del! Det är synd att jag inte hann så långt. kram

kicki säger: Du är än stor talang, fortsätt bara med musiken! Hur var tiden bakom kulisserna?

Erika Selin säger: Tack så mycket :) Tiden bakom kulisserna var faktastiska. Jag har fått lära känna underbara människor och fått vänner som jag kommer fortsätta hålla kontakten med :

tess säger: Hur tycker du de har varit att vara med i idol, är de som de verkar på tv eller det är annorlunda?

Erika Selin säger: Man ser inte allt genom tvn. Det är tuffare än man tror. Men det inte inget jag ångrar. Allt har varit underbart roligt. Helt fantastiskt!

Fredrik säger: Hade du förväntat dig att gå längre i årets Idol?

Erika Selin säger: Jag har hoppats på att gå längre, men tyvärr tog det slut här. Nu hoppas jag på att jag lyckas ändå! :)

lena säger: hej får ni råd om era låtval?

Erika Selin säger: Nej det får vi inte! Vi väljer som vi själva känner! :)

Therese säger: Jag tycker att du var en av de bättre i fredags. Konstigt att du åkte ut. Jag höll verkligen på dig och Tove. Du bor ju här i närheten (Umeå). Kommer du hit något för att uppträda snart?

Erika Selin säger: Tack så mycket :) Jag har ännu inga planer på att åka till umeå, vi får se vad som dyker upp :)

Moderator säger: Nu är det dags för den sista frågan

mattias säger: hej erica! vad blir ditt nästa steg inom musiken? jag menar när du gått klart skolan. lycka till!

Erika Selin säger: Nu väntar jag på besked från melodifestivalen, och hoppas starkt på det! Sedan drar vi ut på turné om någon vecka. Tack så mycket :)

Erika Selin säger: Tack för den här gången! All kärlek, e

Moderator säger: Tack Erika! Och tack till alla er som har varit med och chattat.