”Nu för tiden har jag kalsonger”

Andreas Johnson berättar om sin väg ut ur krisen och lyckan över familjen

Foto: Per Björn
TILLBAKA TILL RÖTTERNA. Andreas tror mycket på sin nya singel ”Escape” och det nya albumet som släpps i början av nästa år. ”Känslan är filmisk och det är väl ett sätt att gå tillbaka till rötterna och kanske utanför Sverige”, säger han.
NÖJE

Kalsonger, melodifestivalen och Huddinge. Här emellan finns en personlig, bitvis brokig resa.

Andreas Johnsons.

För Aftonbladet Söndags reporter Åsa Passanisi berättar han om hur allt hänger ihop. Och om varför han inte blir så blå i häcken under Ladies night ...

Mixa en portion testesteron med sång, dans och rätt mycket tantsnusk. Släpp ner hunkarna Martin Stenmarck, Mikael Tornving och Andreas Johnson på en scen, och lägg till en publik som till hundra procent består av skrikande kvinnor.

Där har du receptet för årets upplaga av Ladies night. Varken mer eller mindre. Recensenterna hymlar inte, i flera klipp läser jag ord som: kåtslag, tantporr och snusk. Okej. Andreas Johnson må vara en våt dröm för sin publik. Men när han sitter framför mig på ett söderfik och ler med hela ansiktet ser han rätt helylle ut. Den där vickande häcken sitter tryggt på stolen och Andreas lovar att den inte är blåsvart av tjyvnyp.

Läs hela intervjun med Andreas Johnson – prenumerera på Plus .