Fick ligga - får lämna

NÖJE

Jackie Ferm och John ”JP” Lannefors hade sex med varandra första natten på paradishotellet.

Sedan sexkuppade hon ut honom.

– Han tog för mycket plats, säger hon till Nöjesbladet.

I torsdagens avsnitt av ”Paradise Hotel” var det dags för parceremoni. Då chockade den 19-åriga Jackie Ferm många av tv-tittarna – och deltagarna i skandalsåpan.

I stället för att välja John Lannefors, 20, som hon tidigare kelat med, ville hon ha kvar den 25-årige Stefan Grantorp.

– Det syns inte så mycket i klippen men jag tyckte att JP tog för mycket plats. Han skämtade jättemycket och det var bara han som syntes hela tiden. Men Stefan, han har någonting att komma med. Han behöver mer plats och jag ville hjälpa honom i ”spelet”. Han är snäll och spännande. Han är inte som han ser ut, han är mystisk, säger Jackie Ferm till Nöjesbladet.

Men du och Johan älskade ju första natten.

– Precis. Ja. Folk kan ju tycka jag är lite elak. Men man kan se det som att jag är en ny ”independent woman” Jag tar vad jag vill ha – och sen är det bra, säger hon och skrattar.

Så det fanns inga känslor där?

– Nej, men det var ett jättesvårt val och det var jättejobbigt. JP la korten på bordet och var öppen, precis som jag, medan Stefan var mystisk och då blir jag mer intresserad av det, säger hon.

Visste inte om pappan

I programmet blir John bestört över utröstningen och kallar Jackies val för en ”backstabbing”. Men efter inspelningarna var han inte sur längre. Kanske för att Jackies pappa brukade heta Svartenbrandt i efternamn.

– Han visste inte att min pappa var min pappa förrän han kom ut och såg artiklarna. Han var väldigt trevlig, nästan övertrevlig så man kan ju tänka sig att.. ja... Han trodde att jag snackade bulllshit så han var väldigt nervös, säger hon.