”Jag ska visa er hur en riktig jul ska firas”

Följ Anna Ankas julkalender – varje dag på aftonbladet.se

1 av 3 | Foto: Per Groth
Anna Anka vill att det ska kännas som om tusentals diamanter ramlar ur tv-spelaren så fort Aftonbladets läsare klickar på Anna Ankas jul.
NÖJE

Under december kan du följa Anna Ankas julbestyr i hennes egen julkalender här på aftonbladet.se. Anna Anka kommer att själv filma och styra över innehållet. – Jag vill visa det svenska folket hur en riktig jul ska firas, säger Anna Anka.

Från att vara relativt okänd i Sverige var Anna Anka plötsligt på allas läppar. Hon figurerade på löpsedlar, på debattsidor och hos Skavlan.

– Paul och jag bara skrattade åt vad som hände. Det är kul med omväxling, kul att röra om lite bland er stela svenskar. Men jag måste säga att jag är lite förvånad över att svenskarna egentligen inte vill diskutera det jag säger utan mer har åsikter om mig som person.

Svenska folket gillar mig

Förutom julbestyr och exklusiv shopping kommer Anna Anka i sin julkalender ta upp saker som folk pratar om i Sverige.

– Jag har upptäckt att folk gillar mig och vill ha mina åsikter. Jag kommer att ta upp allt från svensk arbetsmarknadspolitik till hur amerikanerna ser på er svenskar, säger Anna.

Mer av Anna Anka

Trots att Anna Anka har bott så pass många år i USA har hon många vänner kvar i Sverige.

– Mina gamla vänner trodde det inte riktigt var sant när jag först började figurera i TV. De såg väl kanske inte riktigt den personen de känner men mina vänner var mycket roade. Och nu kan de få se ännu mer av mig i min alldeles egna julkalender.

Tusentals diamanter

Lyx, första klass och bara det bästa är något som Anna Anka gillar.

– Jag ska inte sticka under stol med att jag gillar det goda i livet. Den här adventskalendern kommer att osa av lyx. Jag vill att det ska kännas som om tusentals diamanter ramlar ur tv-spelaren så fort Aftonbladets läsare klickar på Anna Ankas jul säger Anna Anka och fyrar av ett rejält Hollywood-leende.

FAKTA

Det här är Anna Anka:

Familj: Gift med sångaren och låtskrivaren Paul Anka. Hon har en dotter, Ellie, född 2002, från ett tidigare äktenskap och en son, Ethan, född 2006, med Paul Anka.

Yrke: Representativ artisthustru. Tidigare fotomodell med minde uppdrag som skådespelare. Innan hon träfffade Paul Anka jobbade hon som gyminstruktör. Hon har även gett ut boken The 30-minute pregnancy workout book.

Aktuell med: Julkalender på aftonbladet.se. Varje dag kommer Anna Anka att själv filma och lägga upp klipp från sin vardag fram till jul.