Hollywooodfruar tog död på äktenskapet

1 av 2 | Foto: Per GROTH
NÖJE

Skilsmässan med Paul Anka är ett faktum. Nu berättar Anna Anka, 38, vad som låg bakom uppbrottet – ”Svenska Hollywoodfruar”.

– För mig är det värt det. Jag måste tänka på mig själv, säger Anna Anka i en intervju med P4 Extra.

Det drygt ett år långa äktenskapen med den 30 år äldre Paul Anka är över. I en intervju med P4 Extra avslöjar hon varför sprickan mellan henne och Paul uppstod. Tv-succén ”Svenska Hollywoodfruar” kostade henne äktenskapet.

Inspelningarna blev för mycket för Paul.

– Det är påfrestande och man har inte samma fokusering som man har haft innan, säger hon om all den tid tv-programmet tagit upp.

– Man är inte där för att ge den uppmärksamheten och ställer inte upp på samma vis och då blir folk förbannade.

Var värt det

Men Anna Anka ångrar ingenting.

– För mig var det värt det eftersom jag måste tänka på mig själv. Om du som man inte kan ge mig den äran eller vara glad för min skulle tycker jag bara det är skit. Jag hade aldrig gjort så mot någon, säger hon i intervju med P4 Extra.

Hon tror inte att hon är svår att leva med.

– Jag tror att de tycker att det är jobbigt att de inte kan kontrollera mig. Jag är som en liten svart hingst som sparkar bakut när de kastar lassot om halsen på mig.

”Ytliga saker”

Enligt uppgifter ska Anna Anka ha flyttat ifrån Paul men i intervjun med Ulf Elfving dementerar hon ryktet.

– Jag bor inte på hotell. Jag bor hemma och han bor också hemma, det funkar bra, jag sköter mitt och han sköter sitt, säger hon till P4 Extra.

Nu går livet vidare som vanligt hemma hos familjen Anka.

– Mitt liv har inte förändrats någonting utan jag jobbar på som vanligt. Jag har filmat ända till nu och det har inte påverkat produktionen. Alla är helt chockade – Anna Anka kör sitt race, hon visar ingenting. Jag kan inte låta ytliga saker påverka mitt liv, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM