”Alla tjejer borde testa poledance”

Så kryddar Päivi Hacker förhållandet med Barry

NÖJE

Barbröstade servitörer i all ära, men svenska Hollywoodfrun Päivi Hacker, 51, är fortfarande förälskad i sin man Barry, 44.

För Söndag avslöjar hon hur de kryddar förhållandet.

– Alla tjejer borde testa poledance framför sin man. De gillar när man är lite äventyrlig så där, säger hon.

Foto: BÖRJE THURESSON
Päivi Hacker är en av de nya karaktärerna i programmet Svenska Hollywoodfruar.

Antingen älskar man dem – eller så står man inte ut. ”Svenska Hollywoodfruar” lämnar ingen oberörd. Tv-programmet visar upp vardagen för blondlockiga svenskor, på ständigt språng mellan tjusiga middagar, shoppingrundor och skönhetsbehandlingar. Allt filmat mot en solig kuliss av framgångens och ytlighetens Los Angeles.

Förra året var det Anna Anka som orsakade tittarstorm med sina provokativa uttalanden om avsugningar och slappt tjänstefolk. I år hyllas Maria Montazami som den ”snälla” medan finsk-svenska Päivi Hacker har blivit den stora snackisen. Orsak till debatt? Gumsjuka.

I ett avsnitt nyligen fick vi se hur Päivi gömde två unga, barbröstade servitörer i garderoben. Maken Barry fick vänta i sovrummet för att sedan lotsas direkt ut genom porten så att ”Barbie-festen” kunde dra igång.

Avsnittet avslutas med vild flirtdans mellan gäster och servitörer, tequilashots (där saltet slickas av Octavios bringa) och soffhångel för en av damerna. Representativt för en dag i Päivi Hackers liv? Äsch, knappast va – det är väl bara tv? Och vem är egentligen denna 51-åriga dam med så specifika intressen?

Läs hela intervjun med Päivi Hacker – gå med i Plus.