Stjärnornas förhållanden spricker – ett efter ett

Kärlekskrisen i Hollywood

Foto: AP
Sandra Bullocks och Jesse James äktenskap är i spillror efter att det uppdagats att han varit otrogen med flera kvinnor — bland annat tatueringsmodellen Michelle McGee.
NÖJE

I filmerna lever de lyckliga i alla sina dagar. I verkligheten går inte alls lika bra för Hollywoodstjärnornas förhållanden.

Senaste tiden har uppbrotten duggat tätt. Värst är det för Oscarvinnaren Sandra Bullock vars make nu beskrivs som ett monster.

Golfstjärnan Tiger Woods sexmissbruk och otaliga älskarinnor har upprört och chockerat långt utanför sportvärlden. När det ryktades att hans fru Elin Nordegren hade jagat honom med en golfklubba var det många som kände sympati med den arga hustrun. En av dem var skådespelerskan Sandra Bullock, 45.

– Om jag hade varit Elin skulle jag ha slagit betydligt mer än vad hon gjorde. Jag skulle ha fortsatt slå! Hon slutade. Jag hade hämtat baseballträet, sa Sandra Bullock till tidningen The Insider i januari.

Ett par månader senare visade det sig att hennes egen make sedan fem år, motorcykelbyggaren och tv-profilen Jesse James, 41, varit lika notoriskt otrogen som golfstjärnan.

Under Oscargalan i mars tackade Sandra Bullock, med tårar i ögonen, Jesse James för hans stöd när hon tog emot en Oscar för sin roll i filmen ”The Blind Side”. Bara några dagar senare kom det första otrohetsavslöjandet.

Tatueringsmodellen Michelle ”Bombshell” McGee, 32, gick ut i tidningen In Touch och berättade detaljerat om sina sexuella möten med Jesse James, att hon brukade kalla honom för ”Vanilla Gorilla” för att han är så välutrustad och att de hade haft oskyddat sex.

Efter det följde ytterligare fyra avslöjanden. Strippan Melissa Smith, 35, fotografen Brigitte Daguerre, 40, en hemlig affärskvinna och modell och en femte anonym kvinna. Och fler kan vara att vänta. Jesse James ska ha erkänt för sin hustru att han haft så många som sju älskarinnor under deras äktenskap.

Redan efter Michelle McGees avslöjande flyttade Sandra Bullock ut från sitt och Jesse James gemensamma hem. Sedan dess har hon ställt in filmpremiärer och galor och hållit sig borta från all uppmärksamhet.

– Att få reda på att Jesse varit otrogen mot henne är förmodligen den hemskaste nyheten hon någonsin fått, säger hennes vän kostymören Joel Voorhies till tidningen Us Magazine.

Har varit notoriskt otrogen

Men en som inte alls är förvånad är Jesse James exfru Janine Lindemulder, 41, som menar att han alltid varit notoriskt otrogen.

– Jag tycker synd om Sandra, hon var så kär i Jesse och det gjorde henne blind och lättlurad. Hon sa en gång att hon var glad att äntligen ha en man som höll henne om ryggen, men allt jag kunde tänka var: ”Nej, du har någon som gör det bakom din rygg”, säger hon till tidningen In Touch.

Förutom alla älskarinnor har flera andra otrevliga sidor av Jesse James personlighet kommit fram – i amerikanska tidningar beskrivs han som ett riktigt ärkesvin som samlar på nazistprylar, gillar våldsamt sex och samlar på S&M-porr. Han uppges ha betalat för sex, hetsat sina pitbullhundar att slåss på liv och död, missbrukat droger och utsatt sina anställda för sexuella trakasserier.

Det verkar inte som om Sandra Bullock gjort allvar av sin varning med baseballträet än. Men det sägs att hon, till skillnad från Elin Nordegren, har bestämt sig för skilsmässa. Och enligt sajten Radar Online finns det ett äktenskapsförord som gör att Jesse James inte kommer att få en spänn av hennes förmögenhet.

– Det är över. Efter allt som har hänt är det omöjligt för dem att vara tillsammans igen, även om jag är säker på att hon fortfarande älskar mannen som hon trodde att han var, säger en källa till sajten Pop Eater.