Sexigast i city

Hela kvarter spärras av för superpremiären

Galen Galapremiär Hela kvarteret runt bion förvandlas till ett stort fest- och mingelområde när ”Sex and the City 2” har premiär. Två vodkabarer och flera grillar kommer att ställas upp längs gatan. Dj:s är kända artister som Maria Andersson, Veronica Maggio och Tityo.
NÖJE

Inbjudningskorten var tryckta, butiker och serveringar förberedda.

Då flyttade filmbolaget Europapremiären av ”Sex and the city 2” till en annan dag.

– Det har varit lite kaotiskt, säger pr-konsulten Caroline Björkroth inför kvällens påkostade galafest.

Här är festen - Karta.

I kväll har den andra filmen om de modeintresserade New York-väninnorna Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte Europapremiär, när den visas för 900 specialinbjudna gäster på Rigoletto i Stockholm.

För den exklusiva skaran nöjesprofiler, politiker och modepersonligheter väntar en stjärnspäckad efterbaluns i Stockholms innerstad.

”Göra något annorlunda”

Stora delar av kvarteret vid bion spärras av för en stadsfest i miniformat, där ett 30-tal närliggande butiker håller extra öppet och förser sina besökare med champagne, rabatter och presentpåsar.

– Vi ville göra något annorlunda, inte en traditionell galafest. Men det har kostat oss väldigt mycket i tid, energi och pengar. Det krävs många tillstånd när man ska vara utomhus, säger Caroline Björkroth på pr-byrån Ibeyostudio.

Kända dj:s

Till Biblioteksgatan i Stockholm transporteras några av de viktigaste gästerna i lyxiga bilar. Där väntar förutom förmånlig shopping både mat och dryck – och dj-framträdanden av Titiyo, Veronica Maggio, samt Sahara Hotnights-medlemmarna Maria Andersson och Josephine Forsman.

Ändrade datum

Men så sent som för tio dagar sedan ändrade sig Warner Bros från USA – och premiären flyttades från måndag till tisdag.

– Vi kunde omöjligt hinna trycka upp nya inbjudningskort med så kort varsel, så vi fick lägga ner ett litet tillägg i kuverten, säger Caroline Björkroth.