Sandra Bullocks hångel med Scarlett

Så het var nattens MTV-gala!

NÖJE

Sandra Bullock är redo att lägga otrohetsskandalen bakom sig.

I lördags skämtade hon om den i tv.

Och i natt visade hon hela världen att hon gått vidare – genom att kyssa Scarlett Johansson.

Det är inte länge sedan Sandra Bullocks liv totalkraschade inför öppna ridåer. Mitt under den pågående succén för hennes film ”The Blind Side” fick Sandra Bullock veta att hennes man Jesse James var otrogen.

Foto: AP
Kyssen Sandra Bullock visar att hon gått vidare.

Men efter att ha gått under jord under några månader återvände Sandra Bullock för att visa att hon inte tänker låta något stoppa henne.

Först prydde hon tidningen People's omslag med sin son Louis som hon adopterat i hemlighet. Och i lördags överraskade Sandra Bullock alla när hon gjorde sitt första officiella framträdande sedan otrohetsskandalen genom att ta emot pris som ”Entertainer of the Year” (Årets underhållare), framröstad av militärer, i en tv-gala. Där skämtade hon om ”den spektakulära vägbomb” som är hennes liv.

När hon i natt fick priset ”Generation Award” på MTV Movie Awards var det återigen dags för stjärnan att visat att hon tänker göra allt för att lägga skandalen bakom sig.

”Min faster är död”

Under tacktalet sa Bullock att hon inte hade några planer som helst på att försvinna från skådespeleriet. Sedan gick hon vidare till att räkna av saker som skrivits om henne – och som inte stämmer.

– Nummer ett, jag är inte död. Två, alla har celluliter. Inte bara jag. Jag har aldrig gått två veckor utan att duscha, samtidigt som jag kedjerökt och gråtit över min faster Ludies axlar. Jag duschar två gånger per dag, jag röker inte, och min faster dog för ett år sedan.

Vann inte ”Bästa kyss”

När stjärnan var klar med talet vände hon sig till skådespelerskan Scarlett Johansson som också stod på scenen och frågade vad hon gjorde där. Johansson svarade att hon var där för att se när Bullock tog emot priset för ”Bästa kyss”. Ett pris som Bullock inte vann.

– Jag vet, men ni borde ha vunnit för det var jättefint och såg väldigt mjukt ut..., sa Scarlett medan hon närmade sig stjärnan.

Väl framme förenades de två i en kort men innerlig kyss. Därefter vände sig Bullock till publiken.

– Okej, nu när vi har fått det där avklarat, kan vi återgå till våra vanliga liv?