Läsarna: ”Har inga förhoppningar alls”

Foto: AP
Houston framför sina fans i New York i september förra året.
NÖJE

Flera läsare som tänkt gå på Whitney Houstons konsert har hört av sig till Nöjesbladet och delat med sig av sina förväntningar inför kvällen.

De flesta har inga alls.

– Ja, vad har man för förväntningar? Se hennes fall. Man var där på hennes "sista" framträdande... Vi har inga förväntningar på några röstresurser alls tyvärr, skriver Fialotta.

– Egentligen tycker jag det hela är mycket tragiskt, att en fantastisk karriär kanske slutar så här, skriver Karin Grosenius.

”Hoppas på skandal”

Inställningen går igenom hos de flesta som skickat in sina synpunkter. Somliga andra går ett steg längre och ser fram med spänning fram emot ett fiasko

– Hoppas nästan på en liten skandal så att det blir extra minnesvärt. Samtidigt hoppas jag att Whitney ordnar får ordning på sitt liv, säger Joakim Dyredand.

”Hoppas på Whitney!”

Men många andra ser fram emot konserten i kväll och tänker göra sitt bästa för att stötta stjärnan från publikplats.

– Jag hoppas att Whitney orkar och att vi kan stötta henne i Globen i kväll. Jag mår lite dåligt när man gottar sig i hennes förfall. Jag hoppas på Whitney! skriver Anna-Stina Trobeck.

– Konserten kommer att bli succe även om rösten ej kommer att hålla. Whitney är ju trots allt Whitney, konstaterar Johnny Carlsson.

I kväll: Följ Whitneys konsert – minut för minut på aftonbladet.se!

Nöjesbladets Sandra Wejbro liverapporterar Kolla in livebildextra
Så var konserten – kommentar från Håkan Steen

ARTIKELN HANDLAR OM