Alex Schulmans gör ny talk show i höst

”En del kommer nog att bli rätt arga.”

NÖJE

Alex Schulman får ytterligare ett tv-program i höst. I "Veckans Kanin" i TV3 låter han veckans mest bortgjorda person bli förföljd av en person i en rosa kanindräkt.

- En del kommer nog att bli rätt arga, säger Schulman till Nöjesbladet.

Foto: Jonas Bilberg

Alex Schulman, som redan är klar som programledare för nästa säsong av Paradise Hotel, kommer även att leda en ny talk show i TV3 i höst. Programmet som heter "Veckans Kanin" går ut på att han tillsammans med en panel diskuterar veckan som gått med ett nöjes- och nyhetsfokus. Dessutom kommer de att vaska fram några personer som har gjort bort sig i veckan. Sedan är det upp till svenska folket att bestämma vem som ska bli förföljd av kaninen.

”Kommer inte bryta några lagar”

— Den kommer att punktmarkera personen och följa med överallt. Men vi kommer inte att bryta några lagar. Om personen går hem kommer kaninen snällt vänta utanför tills vederbörande kommer ut igen, säger Schulman.

Idén kommer från Holland där ett inkassobolag använde samma metod för att förfölja personer som inte betalade sina räkningar.

— Vi gör det framförallt som en rolig grej, men vi kommer inte att välja ut vem som helst, det ska vara någon som förtjänar att få en kanin på sig. Den här veckan hade BP-mannen Carl-Henric Svanberg kunnat vara en kandidat.

ARTIKELN HANDLAR OM