– Jag har vetat om Nicolas snedsteg

Nu berättar Perrelli om skilsmässan – och att hon vill träffa en ny kärlek

Foto: Thomas Johansson
”JAG MÅR SUPERBRA” Såren efter skilsmässan från exmaken Nicola har läkt, men någon ny man har ännu inte dykt upp i Charlotte Perrellis liv. ”En dag hoppas jag kanske att man sprin- ger på nån”, säger sångerskan.
NÖJE

GÖTEBORG. Två år efter kraschen gick skilsmässan igenom.

Nu berättar Charlotte Perrelli om uppbrottet från exmaken Nicola.

– Jag har vetat om hans snedsteg länge, säger hon till Nöjesbladet.

Foto: Magnus Wennman
Charlotte Perrelli med exmaken Nicola 2007.

Charlotte Perrelli, 35, har just klivit av scenen efter säsongspremiären av ”Lotta på Liseberg”. Trots ett dramatiskt avhopp av den norske schlageridolen Alexander Rybak, 24, strålar hon av glädje.

Och såren efter skilsmässan från före detta maken Nicola Perrelli, 41, verkar vara läkta.

– Jag mår superbra nu. Men det var så länge sedan, det var två år sedan det kraschade. Jag har haft lång tid på mig att bearbeta det, säger hon.

Spekulationerna kring makarna Perrellis förhållande tog fart i samband med sångerskans medverkan i Melodifestivalen och Eurovision song contest våren 2008.

Hon kom till en intervju med Nöjesbladet dagarna efter bottenplaceringen i Belgrad utan vigselring.

I juni samma år gick paret ut med att de hade separerat.

Bor kvar i villan

Sedan dess har hon konsekvent undvikit att kommentera den påstådda otrohet som ska ha legat till grund för uppbrottet.

Men nu tar hon bladet från munnen.

– Jag har vetat om hans snedsteg länge, men jag har valt att inte prata om vår relation för barnens skull. Vad man än tycker om den man lever med eller har levt med så tycker jag att man kan hålla det för sig själv, man behöver inte spy galla.

I dag mår sönerna Angelo, 6, och Alessio, 4, bra. Charlotte Perrelli bor kvar i Djursholmsvillan som hela familjen tidigare delade – och har inga planer på att flytta.

– Den har alltid varit min, säger hon snabbt.

”Vi måste ut och röja”

Någon ny kärlek har ännu inte dykt upp i hennes liv, men hon tar singeltillvaron med ro.

– Jag letar inte frenetiskt. En dag hoppas jag kanske att man springer på nån, men jag vet inte när, var och hur det skulle ske.

Just nu går den mesta tiden åt till barn och jobb. Några partynätter med bästa väninnan Pernilla Wahlgren, 42, har inte hunnits med.

– Nej, ingenting! Jag är så dålig. Vi har sagt tusen gånger att vi måste gå ut och röja, men det blir aldrig så, säger hon och skrattar.

Nöjesbladet har pratat med Nicola Perrelli, som förnekar att han skulle ha varit otrogen. I övrigt har han inga kommentarer.

FAKTA

Namn: Anna Jenny Charlotte Perrelli. Ålder: 35. Familj: Sönerna Angelo, 6, och Alessio, 4. Bor: Djursholm utanför Stockholm. Yrke: Artist. Inkomst: 828 300 kronor (taxeringsår 2009).