Knackar dörr för Jehovas

Michael Jacksons barn ska sprida familjens tro

NÖJE

LONDON. För ett år sen gömdes de fortfarande bakom masker.

Nu knackar Michael Jacksons barn dörr hos okända för att sprida Jehovas vittnens budskap.

– Det är en viktig del av deras tro, säger en källa.

Foto: Foto: AP
hängivna Michael Jacksons barn Paris, 13, Blanket, 8, och Prince, 12, under hyllningsshowen till Michael Jackson som hölls den 7 juli 2009.

På mindre än ett år har mycket av livet förändrats för Prince, 13, Paris, 12, och Blanket, 8.

Fruktade kidnappning

Pappa Michael dolde deras ansikten för omvärlden bakom masker för att de inte skulle bli kidnappade. Bara ett fåtal gånger hade paparazzifotografer fångat de två äldsta på bild.

Men redan vid superstjärnans begravning visades barnen upp för en hel värld. Sen stjärnans död har de bott och undervisats hos sin farmor Katherine. Nu avslöjar Fox News att barnen också knackar dörr hos okända.

De känns inte igen

Familjen Jackson är hängivna Jehovas vittnen och under överinseende av sin farmor har barnen knackat dörr för att sprida sin tro.

– När Michael växte upp gjorde han det också, det är en viktig del av deras tro. Ingen tycks ens förstå att det är dem, säger en källa inom Jacksonfamiljens inre krets till nyhetskanalen.

Katherine Jackson har inte kommenterat uppgifterna, men familjevännen och biografiförfattaren Stacy Brown säger till Fox News:

– Jag är säker på att det här är någonting som Katherine skulle uppmuntra. Hon ville alltid att hennes barn skulle bli Jehovas vittnen.

I höst ska också Jacksonbarnen för första gången börja i vanlig skola.