”Paul och jag pussas igen”

Anna Anka på Sverigesemester talar ut om skilsmässan – och sitt nya liv

1 av 3 | Foto: gustav mårtensson
”Vi är snälla mot varandra”/ Anna Anka är i Sverige med sina barn, Eli, 8, och Ethan, 5. Nu berättar hon att hon har lagt skilsmässan bakom sig. ”Paul och jag har ordnat upp allting. Vi är goda vänner och pratar varje dag.”
NÖJE

Alla bråk med Paul Anka är glömda och begravda.

Nu vilar Anna Anka upp sig i Sverige med barnen.

– Paul och jag pussas igen, säger hon till Nöjesbladet.

En bitter skilsmässostrid har de senaste månaderna rasat mellan världsartisten Paul Anka, 69, och Hollywoodfrun Anna Anka, 39.

Hon blev så sent som i maj utslängd från lyxvillan i Lake Sherwood i Los Angeles och hämnades genom att hälla ut dyra viner och lägga hans kläder i soporna innan hon slängde igen dörren och tog in på hotell med barnen.

Men när Nöjesbladet träffar en mjukisklädd Anna för en exklusiv pratstund på Grand Hôtel i Stockholm bedyrar att allt groll är historia.

– Allting är perfekt. Paul och jag har ordnat upp allting. Vi är goda vänner och pratar varje dag. Vi är snälla mot varandra och det är inga bråk. Vi pussas och kramas framför Ethan.

Nytt program

Anna Anka, som har dottern Eli, 8 sedan ett tidigare äktenskap och sonen Ethan, 5, med fembarnspappan Paul Anka, säger att de gör det för Ethans skull.

– Det är inte hans fel och han ska ändå ha en trygg tillvaro.

Att det skulle vara tal om en återförening mellan henne och Paul vill hon inte skriva under på.

– Nej, men vad som kommer att hända down the road får vi se. Det är för tidigt att säga, men vi har i alla fall lagt allt bakom oss.

Nu fokuserar Hollywoodfrun främst på att vila upp sig i Sverige med barnen, innan inspelningen av hennes nya träningsprogram ”I form med Anna Anka” på TV3 drar i gång i slutet av jul.

Har köpt lyxhus

Hemma i Sverige vankas det bland annat Skara Sommarland, Gröna Lund och Kolmården. Dessutom ska den lilla familjen besöka Annas barndomsvänner och deras barn i Skåne.

Till sin hjälp under den 25 dagar långa Sverigesemestern har Anna en barnflicka som hon alltid anlitar när hon är i Sverige. Den hon har hemma i USA är också svensk, men hon får därmed ledigt.

När Anna Anka väl återvänder till USA börjar hennes nya liv på riktigt.

Ett nytt lyxhus, både större och dyrare än det gamla, enligt Anna Anka, står och väntar i det inhägnade rikemansområdet Dos Vientos, på fem minuters avstånd från Pauls hus.

– Det är nog lite för stort för oss. Jag hade alldeles för bråttom när jag tog det och det är alldeles för mycket tomt. Det finns både tennisbana och basketplan och det är inget jag egentligen behöver, men ungarna kommer tycka att det är jättekul.

Anna dejtar

Villan ställs nu i ordning av hantverkare som målar om och gör i ordning Anna Ankas walk in closets – en för kläder och en för hennes 200 skor.

Hon har ingen ny man vid sin sida, men dejtar män som blivit henne rekommenderade.

– Jag dejtar men är inte redo för något förhållande just nu.