”Han har allt som krävs”

Veteranerna tror på Måns som allsångsledare

Foto: Foto: ANDERS DEROS
ENTERTAINER Måns Zelmerlöw tror inte han har den rutin som krävs för att ta över Allsång på Skansen. Allsångsveteranerna Lasse Berghagen och Bosse Larsson håller inte med.
NÖJE

Måns Zelmerlöw skulle bli en lysande ledare för Allsång på Skansen. Det tror de pensionerade profilerna Lasse Berghagen och Bosse Larsson.

– Han har alla kvaliteter som krävs, säger Lasse Berghagen.

Foto: Sanna Sjöswärd
Både Lasse Berghaden och Bosse Larsson ger lovord till Måns.

I måndags avslöjade Måns Zelmerlöw att han blivit tillfrågad av SVT om att bli programledare för Allsång på Skansen. Kanalen slog i från sig ryktet, men utesluter inte att Anders Lundin kan komma att ersättas nästa säsong. Om det blir flickidolen återstår att se.

– Jag tror inte att jag har den rutinen som krävs för att ta över det programmet i dagsläget och inte den kunskapen som Anders Lundin och Lasse Berghagen har, sa Måns Zelmerlöw till Nöjesbladet.

”Med bravur”

Allsångsveteranen Lasse Berghagen, 65, håller inte med. Han tror att Måns Zelmerlöw skulle klara uppdraget med bravur.

– För det första är han en mycket skicklig sångare, vilket jag tycker krävs av en allsångsledare. Sedan har han glimten i ögat, han har humor. En jävla snygg karl! Jag tycker att han har alla kvaliteter som krävs.

Bosse Larsson, 76, höll i allsången mellan 1978 och 1993. Han håller med om att Zelmerlöw skulle passa som ledare.

Bra publikkontakt

– Han verkar vara väldigt allsidig och har lätt för att få kontakt med publiken, säger Bo Larsson, som understryker att Anders Lundin sköter sig förträffligt.

Lasse Berghagen vill absolut inte lägga sig i debatten om vem som ska leda Allsången.

– Däremot kan jag säga att jag tycker att Måns Zelmerlöw är en fruktansvärt bra artist. Jag tycker att han är lysande. Han är entertainer, han kan så många sorter inom showbusiness, han är mångsidig, säger allsångsveteranen.

Men om du fick välja: Lundin eller Zelmerlöw?

– Det svarar jag inte på, säger Lasse Berghagen.