Spelnytt

Nej, ”Final fantasy versus XIII” är inte på gång.
NÖJE

Vi håller koll på de senaste nyheterna i spelvärlden.

”Cataclysm”.

Undrar du vad som hände med ”Final fantasy versus XIII”? Vi med. Det PS3-exklusiva storspelet utannonserades 2006 men är fortfarande inte i närheten av att färdigställas. Det avslöjar regissören och legendariska karaktärsdesignern Tetsuya Nomura på Twitter, enligt Andriasang.com. Nomura går så långt som att säga att Square Enix kommer släppa ”ett antal outannonserade titlar” före tvillingparet ”Versus” och ”Agito”.

Inte för att vi inte redan anat det här, men nu är det officiellt: ”World of warcraft”-expansionen ”Cataclysm” släpps i år. Förmodligen.

Vi älskade ”Lego Harry Potter”, och det gjorde ni med. Hittills har det sålt 2,7 miljoner exemplar över hela världen och alla plattformar. Lego-spelen brukar inte stanna där – ”Batman” nådde runt åtta miljoner, ”Lego Indiana Jones” tio, ”Lego Star wars: The complete saga” likaså.

Okej, Namco, ni kan sluta tjata om ”Tekken 6” nu. Jättekul att det nu sålts i tre miljoner exemplar. Men ni vet att vi bara bryr oss om en sak, och den saken heter ”Tekken X Street fighter”.