Läsare i natt: Grymt dåligt

Tusentals gav allsången bottenbetyg

NÖJE

Efter säsongsavslutningen av ”Allsång på Skansen” var läsarna ­inte nådiga.

48 procent gav programmet ett botten­betyg.

– Vilken besvikelse. Grymt dåligt, skriver signaturen chi2010.

När 10762 personer hunnit rösta på hur bra den här säsongen av ”Allsång på Skansen” var gav 48 procent programmet ett minus.

Sammanlagt var det 68,3 procent av läsarna på aftonbladet.se som gav programmet betyget under medel.

”Älskar sin egen röst”

– Jag gillar inte programmet och framför allt inte Lundin som program­ledare. I detta forum tycker jag att han är en riktig j*vla tönt som älskar att höra sin egen röst. Sista

programmet var ju VÄRRE än något annat, skriver signaturen Happypensionist.

I säsongs­avslutning i går var det flera tittare som inte tyckte att Sveriges radios symfoniorkester hörde hemma i ”Allsång på Skansen”.

”Misslyckat”

– Stora delar av publiken är inte mogna att lyssna på en symfoniorkester. Det var inte en enda låt som passade för allsång. Inget passade heller för fjortisarna. Programmet var helt misslyckat denna gång, skriver signaturen staf.

Till och med de mest inbitna ”Allsång på Skansen”-fantasterna var stenhårda i sin kritik.

”Aldrig varit så dåligt”

– Jag tillhör de personerna som genom tiderna alltid suttit bänkad framför tv när ”Allsång på Skansen” sänts. Vilken besvikelse. Grymt dåligt. Så dåligt som i dag har jag aldrig sett det och då är jag ett allsångsfan, skriver signaturen chi2010.

Gunilla Nilars, projektledare, slår ifrån sig kritiken.

– Att de tycker så är jättetråkigt för det tycker faktiskt inte jag och inte många andra. Jag håller inte med, säger hon.