Läsare: Gunde och Agneta är strålande

NÖJE

Succén för ”Fångarna på fortet” fortsätter.

I går sågs programmet av över 1,7 miljoner tittare.

Och Aftonbladets läsare hyllar programledarna Gunde Svan och Agneta Sjödin.

– De var precis lika strålande som alltid, skriver signaturen Machel.

Foto: Jonas BILBERG
Agneta Sjödin och Gunde Svan leder ”Fångarna på fortet”.

Det var många som undrade hur ”Fångarna på fortet” skulle bli när TV 4 nu återupplivar programmet för att fira kanalens 20-årsjubileum.

Och trots att programledarna själva var kritiska mot sändningsformatet – sex avsnitt på två veckor – är läsarna positiva.

”En härlig nostalgi”

I en undersökning på aftonbladet.se med över 38 000 svarande tyckte 38,6 procent att programmet var ”Jättekul!” medan 42,9 procent tyckte att det var ”Okej” och bara 18,5 procent tyckte att det var ”Uselt!”.

– Det var jättekul att se programmet, man fick en härlig nostalgikänsla. Däremot tyckte jag INTE om den nya Fader Fouras, skriver signaturen Pretender.

Han får medhåll av de flesta.

– Jag kollade och tyckte det var bra. Kul också att se att alla jantesvenskar som var negativa till programmet fick fel, skriver Mandelhandeln.

Kritiska mot formatet

De som är kritiska är det framförallt mot den nya Fader Fouras, Bébé Fouras (spelad av Rolf Skoglund), och sändningsformatet.

– Det var kul, men det ska ju vara fredagsunderhållning och inte på vardagar. Typiskt TV4, de pissar på tittarna som vanligt, skriver af Silfverlås.