TV4 tog med 16-åringen på spritfest

Blogg-Paow efter ”Fångarna på fortet”-partyt: De som hade ansvar för mig blev själva fulla

1 av 4 | Foto: Foto: TV4
de ansvariga blev fulla Dagen efter festandet sa produktionen ingenting om att Paulina ”Paow” Danielsson hade druckit. ”De sa bara att jag inte skulle lägga upp bilder på dem i bloggen”, säger hon. Enligt Paow var det deltagaransvarigs ansvar att se till att hon inte skulle dricka. ”Men de blev fulla själva.”
NÖJE

Paulina ”Paow” Danielsson festade tillsammans med produktionen i ”Fångarna på fortet” i TV4.

Ingen stoppade henne – trots att hon är minderårig.

– Folk festade väldigt hårt, det är oacceptabelt, säger Tora Heckscher, exekutiv producent.

I går kunde tv-tittarna se hur Paulina Danielsson, känd som bloggerskan Paow, tävlade i ”Fångarna på fortet” i TV4.

Under inspelningarna i somras var Paulina Danielsson, 16. Nu visar det sig att hon trots det var ute och festade tillsammans med produktionsbolaget Jarowskij på en gayklubb i Frankrike.

Gick på klubb

– Vi gick ut och käkade middag och hamnade på samma restaurang som produktionsteamet och några andra deltagare och sen skulle de på gayklubb och då följde vi med. Där nere finns inga speciella åldersgränser så jag följde med ut, säger Paulina Danielsson till Nöjesbladet.

Var ute hela natten

Drack du?

– Jag söp inte men drack några cider. Jag vet att det var produktionen och deltagaransvarigs ansvar att se till att jag inte drack. Men de blev fulla själva. Vi var ute till klockan åtta på morgonen, säger hon.

Vad sa TV4 dagen efter?

– De sa bara inga bilder på produktionen, att jag inte skulle lägga upp bilder på dem i bloggen, säger hon.

”Olämpligt”

Enligt Tora Heckscher, exekutiv producent, är det som hände ”oacceptabelt”.

– Det är jäkligt olämpligt, hon är minderårig och det är klart att hon inte ska dricka alkohol. Det är helt oacceptabelt att det varit med människor från produktionen som inte ingripit, säger hon.

Anledningen till att produktionen var ute och festade var att den dagen efter hade sin enda lediga dag under inspelningarna.

– Folk festade väldigt hårt. Min hållning i somras var att så länge folk är vuxna så får de göra vad de vill så länge de inte skadar sig själv eller andra människor. Men i det här fallet så handlade det inte om en vuxen människa och då måste man ha en organisation som funkar.

”Skulle ses efter”

Blir det fler säsonger av ”Fångarna på fortet” ändrar TV 4 upplägget.

– När vi tar med en minderårig person till Frankrike så förväntar sig nog föräldrarna att vi ska se efter den här unga personen, men det har man inte gjort här och då måste vi ändra organisationen och jobba på ett annat sätt, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM