De gick åt skilda håll

1 av 4
Kate och Sam gjorde slut efter sju år tillsammans.
NÖJE

Sandra Bullock, 46, och Jesse James, 41

De gick skilda vägar efter att hans Tiger Woods-liknande otrohet rullats upp i mars.

Courteney Cox, 46, och David Arquette, 39

De flyttade isär redan under sommaren men hemlighöll brytningen till oktober.

Laura Dern, 43, och Ben Harper, 41

Nästan fem år efter bröllopet ansökte han om skilsmässa i oktober. Av dokumenten som inlämnats till domstol framgår att parterna separerade redan i januari. De har två barn tillsammans.

Kate Winslet, 35, och Sam Mendes, 45

Den Oscarsbelönade duon – hon för ”The reader” och han för ”The American” – satte punkt efter sju år och ett barn tillsammans.

Christina Aguilera, 30, och Jordan Bratman, 33

Den 14 oktober ansökte hon om skilsmässa. Det skedde samtidigt som hon lanserade musikalfilmen ”Burlesque”. Paret har sonen Max, 2, tillsammans.

Blake Lively, 23, och Penn Badgely, 24

Efter tre år hade kärlekslågan mellan de båda ”Gossip girl”-skådisarna brunnit ut.

Eva Longoria, 35, och Tony Parker, 28

När skådespelerskan upptäckte att maken och basketstjärnan sex-sms:at hennes bästa väninna, tillika spelarhustru, ansökte hon om skilsmässa. De hade då varit gifta i tre år.

Scarlett Johansson, 26, och Ryan Reynolds, 34

Äktenskapet som olyckskorparna aldrig trodde skulle hålla tog slut tidigare i år. I december meddelade paret att de går skilda vägar. De hävdade att de kommit fram till beslutet efter långvarigt övervägande. De var gifta i två år.

Sean Penn, 50, och Robin Wright, 44

Efter en tillbakadragen skilsmässoansökan (2007) och en prov-separation (2009) ansökte Wright om skilsmässa i augusti 2009. Den 22 juli i år gick den igenom.

Jenny McCarthy, 38, och Jim Carrey, 48

När de delade på sig i april hade de varit tillsammans i fem år. Vid brytningen sa de att de fortfarande älskade varandra. I veckotidningarna sa hennes bekanta att hon inte stod ut med hans humörsvängningar.

Cameron Crowe, 53, och Nancy Wilson, 56

I september ansökte regissören om skilsmässa från sin hustru. Han angav att han och den kvinnliga manusförfattaren var för olika.

Halle Berry, 44, och Gabriel Aubry, 34:

Två år efter att dottern Nahla kommit till världen var det över mellan den manlige fotomodellen och den kvinnliga skådespelerskan. I maj bekräftade han brytningen med följande omdöme, ”Halle är en av de mest fantastiska och vackra människor jag någonsin träffat”.

ARTIKELN HANDLAR OM