”Jag skriver om bakfylleångesten”

Zandra Lundberg är Nöjesbladets nya bloggare

NÖJE

... Zandra Lundberg, 23, som är Nöjesbladets nya bloggare.

– Eftersom jag inte har någon pojkvän längre så får jag väl satsa på att gå om Kissie i bloggtoppen i stället. Man ska ha tydliga målbilder, har jag hört.

Har du bloggat tidigare?

– Jag har vänt in och ut på mitt liv på den åländska nöjessajten XIT i två år. Men det skiter ju alla svenskar i så klart. Så nu kan jag älta alltihop på nytt, tänker jag.

Vad ska du skriva om?

– The big five: Kissie, Kikki Danielsson, Fadde, Tommy Körberg och Håkan Steen. Dessutom kommer jag förstås att älta det tragiska faktum att jag nyligen blivit lämnad av min kille.

Vad fyllebloggar du om?

– Jag blir alltid så otroligt berusad när jag är full så jag tror jag får lämna bloggandet till euforin före utgången och ångestyran dagen efter. Om jag orkar upp ur sängen, vill säga.

Vilka bloggar följer du själv?

– Jag hatar mig själv för att jag läser Blondinbella. Det är som knark! Jag bara läser och läser och reflekterar knappt över att jag bara blir dummare och dummare.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– En stil! Just nu kan den enklast att beskrivas som dunjacka och söndersuttna jeans jag köpte när jag gick i åttan.

FAKTA

Namn: Zandra Lundberg. Ålder: 23. Bostad: Stockholm. Familj: Sambo med en kille som jag inte är ihop med. Yrke: Reporter och krönikör på Nöjesbladet. Inkomst: 324 000 kronor.

ARTIKELN HANDLAR OM