Natalie Portmans gravidlycka hotad

Vännerna varnar: Fästmannen utnyttjar henne

NÖJE

Natalie Portman är hyllad, gravid och nyförlovad. Men nu störs idyllen av högljudda varningsklockor. Hennes fästman Benjamin Millepied har pekats ut som en lycksökare och kallas för balettvärldens K-Fed.

Baletthrillern ”Black Swan” blev filmen som förändrade allt för skådespelerskan Natalie Portman, 29. Den har gjort henne till en av våra mest hyllade skådespelerskor – och dessutom vänt upp och ner på hela hennes privatliv.

Under den intensiva och påfrestande inspelningsperioden träffade hon och blev förälskad i den franske balettdansören Benjamin Millepied, 33, som både arbetade som hennes koreograf och motspelare. Paret inledde en passionerad virvelvindsromans och i dag, ett år senare, har Portman både en ring på fingret och en baby i magen.

– Jag har alltid hållit mitt privatliv hemligt, men nu vill jag säga att jag är obeskrivligt lycklig och känner mig väldigt tacksam över den här upplevelsen, säger skådespelerskan till tidningen Entertainment Weekly.

Men säg den Hollywoodromans som är fri från intriger och skandaler. Nu anklagas Benjamin Millepied av källor nära paret för att vara en lycksökare – en uppåtsträvare som använder Natalie Portman för pengarna och kändisskapet

Köp Plus - läs hela artikeln!