Nakendansen blev en succé

Foto: Rickard nilsson
Diggiloo-publiken chockades när Holm, Petersson, JOhansson och Markoolio gjorde ballongdansen.
NÖJE

Ballongdansnumret blev en succé.

Men utan träning blev det som det blev.

– Det skymtade en penis här och där, säger Markoolio.

Fyra nakna män och några färgglada ballonger. Det var vad ”Diggiloo”-publiken chockades med under premiären i Ronneby i går.

Och av reaktionerna att döma var det klassiska 80-talsnumret Lasse Holm, Thomas Petersson, Magnus Johansson och Markoolio framförde en succé.

– De skrattade och flämtade om vartannat så jag kan bra tänka mig att de skymtade en penis här och där, säger Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 35.

En avlång ballong

Nej, den vågade dansen hade inte övats in särskilt mycket på förhand.

– Vi har inte riktigt hunnit. Vi borde öva på den ... en del.

Markoolio var den som kom lindrigast.

– Jag behövde aldrig ta bort min ballong från penis. Men jag var naken under, det var därför jag hade en avlång ballong, vi pratar finsk tjockkorv. Däremot så glömde jag lägga en ballong på Magnus, men han hade som tur var klistrat någon form av skydd runt sin banan, säger Marko.

Missade showen

Markoolios gravida flickvän Jessica missade kvällens bravader. Men hon ska besöka ett antal orter under ”Diggiloo”-turnen framöver.

– Jag bad henne följa med till föreställningarna i Finland i augusti för att föda där om ankomsten blir för tidigt. Men hon ville inte. Jag tror inte att hon vill föda med en barsk finsk barnmorska.