Broderns hårda ord till Charlie Sheen

”Han har en båttur att se fram emot”

Hotas av brodern Skandalstjärnan Charlie Sheen får passa sig. Nu har han fått sin egen bror efter sig.
NÖJE

Charlie Sheens bror har tröttnat.

Hotar nu med att döda skandalsyskonet.

– Någon måste vara Michael Corleone, säger Emilio Estevez till The Sun.

Emilio Estevez.

Bergochdalbanan Charlie Sheen, 45, fortsätter släppa på passagerare. Nu har skådespelaren och självutnämnda trollkarlen Sheens bror, Emilio Estevez, 48, klivit på för en åktur. Till brittiska The Sun har "The breakfast club"-stjärnan sagt att han vill "knäppa" sin bror. Emilio Estevez refererar till en scen i den kultförklarade filmen "Gudfadern II" när han pratar om att han vill "ta hand om sin bror".

– Det finns en scen i "Gudfadern II" som jag älskar. När Michael Corleone säger till Fredo, du är min bror men ta aldrig parti mot någon i familjen. Sen måste han ta ut Fredo på en "båttur", säger Emilo Estevez till The Sun.

”Jag var en dålig förebild”

Väl på båten så blir Michael Corleones bror Fredo dödad – för familjens bästa.

– Det är tider som denna som jag vill ge Charlie en båttur. Han borde veta att han har en båttur att se fram emot i framtiden. Någon måste vara Michael Corleone, säger Emilio Estevez till The Sun.

Storebror Estevez säger att han vill vara ett bra exempel för sin lillebror. Men eftersom han själv har en brokig bakgrund så är det svårt.

– Allt jag kan göra för Charlie är att försöka föregå med gott exempel. Men egentligen var jag nog en ganska dålig förebild. Jag var en bad boy, jag drack och blev av med oskulden på inspelningen av "Apocalypse now" när jag var 14, säger han till The Sun.

”Be för honom”

Men Emilio Estevez har inte förlorat hoppet för sin bror.

– Det finns så många exempel på människor som lyckas dra sig själva upp ur skiten och födas på nytt. Så be för honom och hoppas på att har når klarsynthet, säger han till The Sun.

Charlie Sheen stämmer just nu skaparen av serien ”2 1/2 män”, Chuck Lorre, på cirka 605 miljoner svenska kronor för att de stängt ned serien. Han är även aktuell med en show där en del av biljettpengarna går till att hjälpa katastrofdrabbade Japan.