”För gammal för att tänka på att de ligger"

Filip & Fredrik om Håkan Juholt och politikerns sambo

NÖJE

Filip & Fredrik pratar sex och politik.

– Håkan Juholt är för gammal för att någon ska vilja tänka på att de ligger med varandra, säger Fredrik Wikingsson.

Radarparet Filip och Fredrik pratar politik och sex i veckans podcast. Håkan Juholt har över en natt blivit landskänd i och med hans partiledarskap av Socialdemokraterna. Men han var för gammal när han slog i genom – därför måste han kalla sin flickvän för särbo.

– Hans partner Åsa Lindgren refereras till som särbro. Hon är ju hans flickvän enligt många definitioner, men han är för gammal för att någon ens ska vilja tänka på att de ligger med varandra, säger Fredrik Wikingsson.

Filip och Fredrik går vidare och förklarar att det är att han har omfamnat ålderdomen som gör att det inte går att kalla Åsa för flickvän.

– Han är egentligen inte så gammal men han har en gammal aura. Det beror på att han kan bli ny landsfader. Han talar inte om modernisering utan blinkar istället åt Palme, säger Fredrik Wikingsson.

– Fast Palme var en sexig politiker. Han stod för det nya bara han stod där, säger Filip Hammar.

Paret slår fast att i motsats till Juholts supersvenskhet så finns det fortfarande en lite sexig lockelse kring Fredrik Reinfeldt.

– Jag tycker svensk politik har blivit intressant igen. Det ska bli kul att se om Sverige väljer Fredrik som mer representerar "Solsidan" delen av Sverige eller Juholt som är lite mer ”Galenskaparna”, säger Fredrik Wikingsson och Filip Hammar.