”Alla pratar bara om min nakna rumpa”

Bioaktuelle Ashton Kutcher slutade träna inför sexscenerna.

1 av 3
NÖJE

Ashton Kutcher, 33, är inte känd för att vara blyg. I nya filmen visar han också i stort sett allt i en mycket avslöjande scen.

– Jag har faktiskt inget emot att vara naken, säger han.

I den romantiska komedin ”No strings attached” har Ashton Kutcher ett ”kk-förhållande” med den nyligen Oscarsbelönade Natalie Portman. De är alltså vänner som har sex med varandra utan att blanda in känslor.

– Min karaktär är i en mycket avundsvärd position. Det är en fantasi som säkert många killar har, säger Ashton Kutcher när Nöjesbladet träffar honom i London.

I en av scenerna vaknar han upp helt naken i en soffa efter en blöt utekväll. Tvärtemot vad man kanske kan tro låg Ashton Kutcher inte i hårdträning inför inspelningen. I stället slutade han träna helt.

– Jag spelar en produktionsassistent och de är sällan särskilt vältränade. Men jag var tydligen inte tillräckligt otränad eftersom det enda alla pratar om är min kropp. Den och min nakna bakdel, säger han och skrattar

”Konstigt att de tittar på”

Det är många sexscener i filmen och Ashton Kutcher berättar om sina mentala knep för att klara av dem.

– Det är lite konstigt att 40 främlingar står och tittar på. Så varje gång jag gör en sexscen kollar jag hela tiden att den andra personen är okej. När man bryr sig om någon annan, slutar man tänka på sig själv.

Privat är Ashton Kutcher annars mest omtalad för sitt förhållande med 16 år äldre Demi Moore, 48. De har nu varit ihop i åtta år och överbevisat alla de som trodde att det skulle ta slut på grund av ålderskillnaden.

”Jobba på relationen”

Det senaste året har flera kända svenska kvinnor följt Demi Moores exempel. Bland dem Maria Lundqvist, Jessica Andersson och Agneta Sjödin.

Det är en slags trend i Sverige att äldre kvinnor dejtar yngre män. Har du några bra råd att ge dem?

– Jag tror att bra förhållanden kommer i alla former, storlekar och åldrar. Mina enda råd till folk är att jobba på relationen när den är bra. Det är lätt att slappna av då, men om man jobbar på förhållandet när det är bra behåller man den positiva känslan längre.

Jonas Sverin