Hon fuskade fram sin nya superkropp

Britney Spears beskylls för att ha tagit till skalpellen för att skapa superfiguren

NÖJE

När Britney Spears gör come­back gör hon det med en superslimmad figur. Nu anklagas hon för att ha skönhets­opererat sig i form.

Skulpterad? Britney Spears beskylls för att ha låtit sig falla under skalpellen.

Tidningen National Enquirer beskyller den 29-åriga popprinsessan för att ha förvandlat sig med en kombination av fettsugning, anti-fettbehandling och stenhård träning.

”Hon har gått ner mer än 13 kilo på 30 dagar”, rapporterar tidningen. Behandlingen ska ha genomförts hos en plastikkirurg i Las Vegas den första och sjunde april i år.

Enligt en källa till tidningen har Britney även satt upp ett rigoröst träningsschema för att komma i form inför den stundande ”Femme fatale”-turnén.

”Sambon hjälper henne”

– Britney springer på löpbandet i sitt hemgym varje dag. Hennes sambo hjälper henne att hålla sig borta från de kaloririka kaffedryckerna, följa bantningsschemat och hålla träningstiderna, säger en uppgiftslämnare till tidningen.

Stjärnans representant säger till Gossip Cop att National Enquirers rapportering om skönhetsoperationerna är ”skräp” och att Britneys nya kropp enkom är ett resultat av hård träning. Stjärnan berättade nyligen att hon har tränat sex timmar per dag, sex dagar i veckan – i flera veckor – för att komma i form inför turnén.

ARTIKELN HANDLAR OM