”Han var älskad av så många”

Ryan Dunn hyllas av rockartisterna

Foto: AP
Ryan Dunn hyllas av rockartister som Jared Leto i 30 Seconds to Mars och gitarristen Tom DeLonge i Blink-182.
NÖJE

Ryan Dunns död har skakat om kändisvärlden. Nu hyllas den forne Jackass-stjärnan av rockband som Blink-182 och 30 Seconds to Mars.

– Han var älskad av så många, säger sångaren och skådespelaren Jared Leto.

Det var under natten till den 20 juni i år som Jackass-stjärnan Ryan Dunn omkom, 34 år gammal, efter att i hög hastighet kraschat med sin bil i Pennsylvania. Kondoleanser har strömmat in på nätet och nu hyllas även stjärnan av vänner inom musikbranschen.

Enligt Female First beskriver skådespelaren och 30 Seconds to Mars-sångaren Jared Leto Dunns död som en ”odefinierbar förlust”:

– Jag har alltid sett Ryan som en del av familjen. Han var varmhjärtad, rolig och vänlig. En person som alla njöt av vara omkring, opretentiös, sann och älskad av så många, säger Leto till Karrang! magazine.

Påminnelse till fansen

Tom DeLonge, gitarrist i Blink-182, menar att Dunns död bör vara en påminnelse till fansen om att leva livet fullt ut.

– Alla skateboardare jag känner har samma känsla för humor och uppror som Dunn hade. Livet är oförutsägbart och kort. Se till att det är sevärt medan det går förbi.

Specialskriven sång

Även Jackass-gänget fortsätter hylla Dunn. Produktionshuset Dickhouse släppte förra veckan en video till minne av Dunn som innehåller en specialskriven sång av Johnny Knoxvilles kusin, singer-songwritern Roger Alan Wade.

– Ryan älskade min kusins musik och såg verkligen upp till honom. Rog var lika galen i Ryan och blev, precis som alla andra, skakad av hans bortgång, skriver Knoxville i ett uttalande på Dickhouse sajt.

Knoxville skriver även att han till Dunns födelsedag nästa år önskar göra en ny hyllning där man kan se tillbaka på den forne Jackass-stjärnans liv utan så mycket sorg, men att han ännu inte är där.