Svensken flirtade med Rihanna – fick ”napp”

”Jag hoppas att hon ringer”

NÖJE

LONDON. Han efterlyser en dejt med Rihanna i sin debutsingel.

Nu har världsstjärnan sett den svenska videon – och svarat!

– Hon har mitt nummer nu, skrattar Leo Today.

UP TO DATE, LEO Leo Today har fått gensvar för sin singel ”Rihanna”. ”Det känns som vi är halfway down the alter”, säger han.

I videon till singeln ”Rihanna” sjunger Leo Today om sin jakt på världsstjärnan och hur han försöker få kontakt med henne för en dejt.

Efter att Nöjesbladet lade ut musikvideon har han nu äntligen lyckats. Eller åtminstone kommit halvvägs. Världsstjärnan har sett musikvideon och personligen kommenterat den.

– Hahaha, så roligt, ÄLSKAR det! skriver hon i ett mejl.

”Kan bara vänta”

– Jag har sett till så att hon har mitt nummer nu. Jag kan bara vänta och hoppas att hon ringer, säger Leo Today och skrattar.

Tack vare en musikerkollega hittade videon fram till Rihanna.

Svenskamerikanska låtskrivaren och producenten Adam Baptiste har skrivit låtar till Swedish House Mafia och Enrique Iglesias. Just nu arbetar han med Usher, men berättade inte för Leo att han fixat fram kontaktuppgifter till Rihanna och skickat en länk på videon till henne.

Efter att hon svarat har Leo också övertalat sin vän att skicka hans mobilnummer till världsstjärnan.

Är självsäker

Det gäller att sätta höga mål såklart, även om han lär få kämpa för att imponera på superstjärnan som förra året drog in en miljon dollar för varje spelning.

– Nu är det bara att vänta. Känns som vi är halfway down the alter, liksom, skrattar Leo Today.

– Får jag bara till en kväll så kommer det leda till tio miljoner fler kvällar för hon kommer inte kunna motstå min passion... tror jag!

FAKTA

Leo Today

Namn: Le’Andre ”Leo Today” Rami Dawod. Ålder: 22. Yrke: Klubbvärd och artist. Bor: Lägenhet i Stockholm. Aktuell: Med videon till låten ”Rihanna”.

ARTIKELN HANDLAR OM