Nu söker vi Sveriges bästa webbredaktör!

Foto: Björn Lindahl
Delar av Nöjesbladet Tobias Lindner, chef, med Ulrika Sjöblom, Jon Forsling, Zandra Lundberg, Niklas Strömberg, Markus Larsson, Christian Ström, Karolina Skoglund och Helena Trus.
NÖJE

Vill du skapa nöjesnyheterna som hela Sverige snackar om?

Vill du vara först med nyheten som alla andra skriver om?

Då ska du komma till oss!

Nöjesbladet.se – Sveriges största nöjessajt.

Nöjesbladet.se är Sveriges största nöjessajt.

Varje dag, dygnet runt ger vi läsarna den bästa mixen av nyheter, snackisar, bildspel, direktrapporteringar, krönikor och intervjuer. Tv, musik, film, spel, kändisar – hos oss ska läsarna hitta allt de behöver för att alltid vara uppdaterade inom nöje.

Och nu söker vi dig: Sveriges bästa webbredaktör.

Du älskar nöje, du har koll på tv-programmen, artisterna, filmerna och kändisarna.

Du går igång på att hitta den där nyheten, den som får igång läsarna, artikeln som rusar på sajten.

Du gillar att varva hårda, raka nyheter med att svänga ihop ett snyggt bildspel.

Du kan skriva initerat om David Finchers karriär, likväl som en glimten-i-ögat-text om Pär Ola från ”Bonde söker fru”.
 

Du kommer till Sveriges största nöjesredaktion, som ständigt jobbar för att vara först och bäst.

Vi är ett glatt gäng, som alltid hjälps åt och som lämnat de vassa armbågarna hemma. Vi spånar, jobbar tillsammans och ser till att skratta mycket. Vi har ett uttalat online-tänk, där nyheter ska ut snabbt.

Våra reportrar är kanaloberoende, och lämnar texter och analyser till både sajt och papper.

Då vi är ledande inom webb-tv, är rörligt material en viktig del av vår nyhetsrapportering.
 

Som redaktör är du en viktig kugge på vår sajt. Du kommer in efter lunch, och jobbar tätt tillsammans med dagredaktörerna och nyhetschefen. Tillsammans gör ni upp en plan över hur eftermiddagen och kvällen ska se ut på nöjesbladet.se.

På kvällarna är det du som är vårt flygledartorn; du jagar de bästa nyheterna på svenska och utländska sajter. Du bevakar de stora direktsända tv-programmen. Du fångar upp läsarnas reaktioner och gör blixtsnabbt en artikel av deras tankar och åsikter.

Du kastar ut en snabbfråga på kvällens resultat i Melodifestivalen, du gör ett bildspel på de vackraste klänningarna från Oscarsgalans röda matta.

Du ger läsarna bästa platsen vid Ullevis scen genom ett levande bildspel från Springsteens konsert. Du älskar att ha flera bollar i luften samtidigt, du känner igen en bra nyhet när du ser den och du vet när det är dags att byta ut toppknäcket mot något nytt.
 

Du är en lagspelare som brinner för att maxa vår trafik, varje dag.
 

Har du egna idéer? Bra! Vi älskar egna idéer, och ser till att de blir verklighet.

Vårt arbete med Plus, Aftonbladets betaltjänst på nätet, är framgångsrikt.

Du gillar att spåna fram nya artiklar och grepp som våra digitala prenumeranter älskar; ”Så gick det sen för alla i 'Bonde söker fru', ”De konstigaste felsägningarna i svensk tv” och ”Hollywoods tio galnaste bröllop” är tre idéer som hade kunnat komma från dig.
 

När du inte jobbar på Sveriges bästa nöjesredaktion följer du de stora svenska tv-programmen, som Melodifestivalen och ”Så mycket bättre”. Kanske plöjer du HBO-serier och lyssnar på First Aid Kit eller Hammerfall på Spotify.
 

Under huvudsajten Nöjesbladet.se öppnar sig en värld av undersajter: vår dagliga spelsajt Spela! är Sveriges största dagliga spelsajt, vi driver en hårdrockssajt och har en Klick!-sajt fylld med de bästa kändisnyheterna.
 

Är du redo för Sveriges roligaste nöjesjobb?

Då är vi redo för dig!
 

Tjänsten är ett ettårigt vikariat, med chans att bli fast. Arbetstiderna är skift, 4-5-4 kl 13.30-24. Förutom ovanstående intressen, talanger och erfarenheter är en journalistutbildning mycket meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan till personalredaktör [email protected] senast den 29 januari.

Nöjeschefen Tobias Lindner svarar på alla dina frågor. Honom, liksom SJF-klubbens representant Jenny Ågren, når du på 08 725 2000.

ARTIKELN HANDLAR OM