Carola är på väg till Sydafrika

Tog med sig en liten rosa barnväska

1 av 4 | Foto: Stefan Mattsson
Här är en av de första bilderna på Carola med adoptivdottern Zoe i famnen. Köp hela artikeln för alla bilder från stjärnan tid i Afrika.
NÖJE

Strax efter klockan 14 i dag checkade Carola Häggkvist in på Arlanda – med två väskor. En till sig själv och en till sin blivande adoptivdotter Zoe, som hon nu hämtar i Sydafrika.

– En ny tid börjar, skriver hon på sin blogg.

Foto: Carolina Byrmo
Carola.

I förra veckan berättade sångerskan Carola Häggkvist, 45, att hon skulle adoptera en flicka, Zoe, från Sydafrika. Efter att ha tillbringat helgen i Italien, där sonen Amadeus, 14, spelade en fotbollsturnering, reste hon i dag vidare till Sydafrika för att hämta hem hans nya syster.

– Nu är vi på väg från Italien. Och en ny tid börjar. Jag känner det så tydligt och starkt. Tårarna kom igår då jag vinkade hej då till mitt älskade barn som blivit stor tonåring. Många känslor och tankar, skrev Carola på sin blogg i morse.

Strax efter klockan 14 i eftermiddags checkade Carola och hennes två vänner, som precis anlänt med flyget från Italien, in sitt bagage på Arlanda. Och i sin stora resväska gömde sångerskan ytterligare en väska – en rosa väska för barn. Den krånglade till det hela, vilket gjorde att hon till slut fick checka in allt som specialbagage.

Carola vill inte kommentera sin resa för tillfället.

Däremot twittrade hon från flygplanet:

– Puh, fotografer på Arlanda. Lite nervöst ändå idag! Tack för allt så här långt. Nu startar EN NY TID! BRA.

ARTIKELN HANDLAR OM