Camilla Henemarks nysatsning: Happy hoes

”Det kommer bli många konstigheter på vägen”

NÖJE

På med "horklackarna".
Popgruppen Happy hoes tänker sprida galenskap i Sverige.
– Jag tänker piska polskan och tukta transan, säger Camilla Henemark.

Foto: LOTTE FERNVALL
Camilla Henemark.

Ingen av dem kan egentligen sjunga.
Men för popgruppen Happy hoes, bestående av tidigare Army of Lovers–sångerskorna Camilla Henemark och Dominika Peczynski, samt drag show-artisten Martin "Miss Inga" Johansson, handlar det om så mycket mer.
– Det här handlar om att har roligt. Jag har ingen lust att vara pretentiös. Vi vill skänka lite glamour i vardagen och det är det vi har gemensamt, säger Camilla Henemark och fortsätter:
– Vi har en roasting-humor som är väldigt svårfångad och precis samma galna energi som i början av Army of Lovers.

”Är bara början”

Happy hoes släppte singeln "We rule the world" så sent som för några dagar sedan – men är redan bokade till Pride-festivalen i augusti och har förfrågningar ute i Europa.
– Det här är bara början, det kommer bli många konstigheter på vägen. Jag är tillbaka i mitt gamla jag och allt jag gör är med själ och hjärta, säger Camilla Henemark.
Och ja, La Camilla är tillbaka.
– Vi grälar innan vi ska upp på scenen och vet aldrig själva vad som ska hända. Det kan vara en hög av porrgruppsex eller så blir det ett slagsmål där jag sitter på tronen. Det kan bli vad som helst, säger Camilla Henemark och fortsätter:
– Vi har en smittsam galenhet och är en akt man ska se live. Det är bara att kasta gummistövlarna och sätta på horklackarna. Jag tänker piska polskan och tukta transan.

ARTIKELN HANDLAR OM