Springsteen och McCartney tystades

1 av 3 | Foto: BJÖRN BERGENHEIM/ROCKFOTO
BÅDAR GOTT INFÖR ULLEVI Bruce Springsteen chockstartar med ”No surrender” och rusar ut i publiken för att hälsa och kramas.
NÖJE

Springsteens konsert i Hyde Park i London gästades av en rad världsstjärnor. Konserten nådde klimax när Paul McCartney gick upp på scenen och spelade med Springsteen.

Men underbart är kort – arrangören drog då ut kontakten.

När Sverigeaktuella Bruce Springsteen spelade i Hyde Park på lördagkvällen bjöd han på något extra. Konserten avslutades med ett celebert besök i form av den före detta Beatlesmedlemmen Paul McCartney, uppger BBC.

– Jag har försökt att göra detta i 50 år, sa Springsteen till de 65 000 besökarna.

Spelar på Ullevi

Giganterna hann köra de två låtarna "I saw her standing there" och "Twist and shout" tillsammans, innan ljudet stängdes av. Efter att ha spelat i över tre timmar hade Springsteen överskridit maxgränsen för konserten och arrangörerna bestämde sig för att bryta innan artisterna hann tacka för sig. Villkoren för konserter i Hyde Park har skärpts det senaste året på grund av klagomål från boende i området och måste nu avslutas senast halv elva på kvällen.

Tidigare under kvällen gästades Bruce Springsteen av Rage Against The Machine-gitarristen Tom Morello och Creedence-sångaren John Fogerty.

Springsteen spelar på Ullevi i Göteborg den 27 och 28 juli.