Sanders fru beredd att förlåta honom

Liberty Ross kan förbise otroheten med Kristen Stewart

1 av 25 | Foto: ALL OVER PRESS
Liberty Ross uppges vara beredd att förlåta sin otrogna make.
NÖJE

Pattinson har övergivit Stewart efter att hon var otrogen med sin regissör Rupert Sanders.

Men Sanders fru agerar tvärtom.

–  Hon är beredd att ge Rupert en chans till, säger en källa.

Robert Pattinson, 26, har flyttat ut från sitt och Kristen Stewarts, 22, gemensamma hem efter den uppmärksammade otrohetsaffären.

Men hemma hos makarna Sanders och Ross verkar tonläget vara ett annat.

”Bara en obetydlig flört”

Enligt källor är den 33-åriga Liberty Ross, som spelar Stewarts mamma i Sanders-regisserade ”Snow white and the hunstman”, beredd att förlåta sin otrogna make.

– Hon är beredd att ge Rupert en chans till. Hon förstår att det här bara var en obetydlig flört, säger en källa till The Telegraph.

Att Ross ser snedsteget som en tillfällig fling motsäger helt de uppgifter som nyligen spridits av hennes bror, Leopold Ross. Enligt brodern pågick Stewart och 41-årige Sanders otrohetsaffär ”i månader under inspelningen”.

Tvingas umgås igen

Men för Robert Pattinson är otrohetsaffären inte lika lätt att glömma.

Enligt källor till People har ”Twilight”-stjärnan inte bara flyttat från hemmet, utan också helt brutit kontakten med sin flickvän sedan tre år.

Stewart och Pattinson kommer dock inte att kunna undvika varandra i all evighet. I november måste de stå på röda mattor världen över för att tillsammans promota den sista Twilight-filmen ”Breaking dawn: del 2”.

Efter att otrohetsskandalen blev offentlig har både Stewart och Sanders gått ut med offentliga ursäkter till sina respektive partners.

– Jag är ytterst upprörd över smärtan jag har orsakat min familj. Min vackra fru och gudomliga barn är allt jag har i denna värld. Jag älskar dem av hela mitt hjärta. Jag ber för att vi ska kunna ta oss igenom detta tillsammans, sa Rupert Sanders.

”Jag är så ledsen”

Kristen vände sig också direkt till sin partner.

– Denna tillfälliga indiskretion har äventyrat det viktigaste i mitt liv, personen jag älskar och respekterar mest, Rob. Jag älskar honom, jag älskar honom, jag är så ledsen, sa Stewart i sitt uttalande.