Mila Kunis älskar att vara en slampig bitch

1 av 8 | Foto: AP
Mila Kunis
NÖJE

Mila Kunis älskar sitt yrke.

Speciellt när hon får spela en slampig bitch.

– Jag drar på mig stilettklackarna och spelar slampa - det är grymt, säger hon.

Mila Kunis, 28, har hamnat i ett fack. Istället för att spela alldagliga tjejer i sina filmer får hon rollen som sexig, vampig och ondskefull. Och det tycker hon är kul, berättar hon i en intervju med Heat.

– Det är jättekul att spela bitch. Jag är en väldigt högljudd person naturligt, så karaktärerna jag spelar kommer ofta in röjer.

“Black swan”-stjärnan säger att hon tycker det är enklare att spela karaktärer som inte är som hon, och även om hon själv tycker att hon är en snäll och timid människa misstänker hon att andra inte ser henne som speciellt oskyldig.

Inte speciellt oskyldig

– Jag får inga sådana roller av någon anledning, folk tror inte att jag är oskuldsfull - men det är jag. Jag lagar mat och stannar hemma för att titta på tv. Jag går inte ut. Jag drar inte på mig stilettklackarna och visar upp mina tillgångar. Men därför är det också coolt att får spela karaktärer som gör det.
Stjärnan, som ryktas ha en romans med Ashton Kutcher, berättar att en av hennes favoritroller var som prostituerad i filmen “The book of Eli”.

– Jag är ju inte prostituerad egentligen, men då fick jag dra på mig stilettklackarna och spela slampa - det var grymt.