Shannen Doherty lurad att säga upp sig från succéserien

Trodde att hon hade vunnit på lotto

Foto: AP
Shannen Doherty.
NÖJE

Inte ens Hollywoodstjärnor kan låta bli att förtrollas av pengar.

Shannen Doherty vann miljoner på lotto och sa upp sig från ”Förhäxad”.

Men allt visade sig vara ett misstag.

Foto: AP
1998-2001 spelade Doherty Prue Halliwell i ”Förhäxad”. Doherty valde sedan att lämna serien, som spelades in fram till 2006.

Shannen Doherty var den stora stjärnan i serien ”Förhäxad”. Men en gång var det nära att skådiskarriären fick ett abrupt slut.

– När det fanns stora vinster i potten brukade hela teamet bakom serien spela på lotto, berättar skådespelerskan för Femalefirst.

Och när det var dags för dragningen dagen därpå satt Doherty i sminklogen med sin lott. Samtidigt tittar hon i tidningen för att se vilka de vinnande numren blev. Då inser hon att siffrorna i tidningen överensstämmer med hennes lott. Hon har vunnit nästan 300 miljoner kronor.

–  Jag flög upp och skrek hysteriskt. Sedan sprang jag ut från sminklogen och in i min egen loge och packade ihop mina saker. Jag sprang till bilen och började köra ut från parkeringen.

”Fortfarande pank”

Teamet såg att Doherty försvann iväg och sprang ropandes efter henne till bilen.

– Jag stannade till och frågade vad de ville. ”Vad gör du? sa dem. ”Jag vann på lottot, jag slutar”, svarade jag.

Men det visade sig att Shannen sett fel på lotten och att hon inte var vinnaren av miljonbeloppet.

– De var tvungna att berätta att jag fortfarande var pank och var tvungen att jobba kvar. Jag grät hysteriskt, tårarna bara rann, berättar den 41-åriga stjärnan som slog igenom som Brenda Walsh i ”Beverly Hills 90210”.