Cecilia Forss sextrakasserad av säljare

Nu sparkas mannen: Det är otroligt olyckligt

1 av 6 | Foto: PETER WIXTRÖM
Fick sexinvit Nöjesbladet träffade skådespelerskan Cecilia Forss i går kväll. Hon är nöjd med Kjell & Co:s agerande efter sms:et från den butiksanställde. ”Jag tycker det är var professionellt gjort av företaget”, säger hon.
NÖJE

Cecilia Forss la undan en vara – och fick ett sex-sms från en ur personalen.

I går sparkades säljaren på Kjell & Co som trakasserat skådespelerskan.

– Det är väldigt olyckligt och ingenting som vi står för, säger Kjell & Co:s pressansvarige Ulrika Klinkert.

Det sms som Forss offentliggjorde.

I fredags var Cecilia Forss, 27, på Kjell & Co och handlade när hon la undan en vara. Skådespelerskan fick då lämna sitt mobilnummer och dagen efter möttes hon av ett sex-sms från en av säljarna.

"Tja, vi sågs på Kjell & Co i går, ligga?" stod det i sms:et

Otroligt olyckligt

Cecilia Forss, som blev väldigt upprörd av sms:et, svarade "Fy fan vad oproffsigt" och la ut en skärmdump på konversationen på bland annat Instagram. Nu har Kjell & Co sparkat säljaren.

– Det som hänt är otroligt olyckligt och ingenting som Kjell & Co står för. Det slår verkligen rakt i vårt hjärta och det är därför vi har agerat så snabbt som vi har gjort, säger Kjell & Co:s pressansvarige Ulrika Klinkert och fortsätter:

– Det som känns bra ändå är att jag pratat med Cecilia själv och hon var okej med hur vi hanterat situationen.

Ber om ursäkt

Säljaren, som hade jobbat på företaget i en och en halv vecka, gick på en provanställning.

– När vi väl fick reda på vem det var som skickat sms:et var det givet att vi skulle låta honom gå, säger Ulrika Klinkert och fortsätter:

– Det viktigaste är att Cecilia inte farit illa, men med tanke på hur otroligt fel det har blivit kan jag inte annat än beklaga och be så mycket om ursäkt till Cecilia.