Pattinson och Stewart slåss om djuren

1 av 13 | Foto: ALL OVER PRESS
Rupert Sanders och frun Liberty Ross, som spelar Snövits mamma i filmen, under Los Angeles-premiären av ”Snow white and the huntsman” 29 maj.
NÖJE

Nu står husdjuren på spel för Kristen Stewart.

Efter otrohetsskandalen slåss hon nu med pojkvännen Robert Pattinson om hunden Bear.

Foto: AP SCANPIX SWEDEN
SKULLE GIFTA SIG Robert Pattinson och Kirsten Stewart var ute och tittade på förlovningsringar för bara tre veckor sedan.

Nu är det inte bara förhållandet med pojkvännen Robert Pattinson som står på spel för Kristen Stewart. Sedan hennes otrohetsaffär med den gifte regissören Rupert Sanders , där de båda fångats tätt omslingrade på bild, har en flyttbil setts rulla iväg från Robstens gemensamma lyxvilla. Det har startat spekulationer om att Robert lämnat flickvännen.

Nu står nu också husdjuren på spel: katten Max och hunden Bear.

Räddades från hundpest

Twilightparet räddade sin hund från ett hem för herrelösa hundar under inspelningarna av filmen Breaking dawn. Han ska då ha varit sjuk i hundpest.

– De har inte kvar hundarna så länge där. Bear var två dagar från döden. Vi fruktade att han blivit traumatiserad av sin nära-döden-upplevelse, sa Pattinson till Elle.

Efter Stewarts otrohet ska nu paret slåss om vårdnaden för sina fluffiga vänner.

Strid om hunden

Contactmusic uppger att Kristen kommer ta hand om katten och att Robert är fast bestämd om att ta hand om hunden. Men inget pekar på att Kristen kommer ge sig utan strid. Hon har tidigare uttryckt sin kärlek både till hunden och till den åttaårige katten Max.

– De älskar mig på olika sätt. Bear är bokstavligt talat ett barn, Han är som min... han är fortfarande en baby. Max är mer… Jag menar, vi bor ihop. Han är som min rumskompis, har hon sagt till Teen.com.