Friar vid första mötet

"Känslorna eskalerade"

NÖJE

Mannen går ner på knä vid deras första möte i "Ensam mamma söker".

Sedan deklarerar han sin kärlek i något som liknar ett frieri.

– Jag tog hans hand för att han inte skulle svimma, säger Cecilia Ekeblom.

Han tar tillfället i akt vid deras första möte.

I säsongspremiären av "Ensam mamma söker" på TV3, går Borre, 43, ner på knä framför Cecilia Ekeblom, 39.

– Han är så nervös så jag hör knappt vad han säger. Så jag tar hans hand bara för att han inte ska svimma, säger Cecilia Ekeblom och fortsätter:

– Han deklarerar sin kärlek för mig och sedan när han går så frågar producenten "vad sa han till dig? Friade han?" och jag bara "ja, det kändes lite så".

Drömmen han väntat på

Efter sig lämnade Borre en lapp med alla ord.

– Då läste jag vad han hade sagt och det var jättefint. Det handlade om att han sett mig i text och bild och att jag var drömmen som han väntat på. Väldigt känslomässigt, säger Cecilia Ekeblom.

Men för henne blev det en surrealistisk situation.

– Det var jättekonstigt att folk som känt mig i tio sekunder kunde känna så mycket så fort. Sedan var det inte så att känslorna försvann. De eskalerade med programmets gång, säger hon.

Själv kan hon inte se någon på bild och tänka "wow, honom älskar jag".

– Därför var det så konstigt att killar i min egen ålder skulle kunna ha så mycket känslor. Jag blev överväldigad. För mig är det så att jag blir kär i en personlighet, inte i en bild.

En hel del kärlek

Men chockstarten blev början på en fantastisk sommar för Cecilia Ekeblom tillsammans med killarna och döttrarna Isabella, 8, och Ida, 6.

– Det har varit jättekul. Dels för att jag har fått en otroligt stor erfarenhet, men framför allt för att jag har fått träffa helt underbara killar, säger hon och fortsätter:

– Det var ett konstigt sätt att dejta men samtidigt känner jag att jag har varit väldigt öppen mot killarna. Det blev en hel del kärlek och romantik.