Bagge: Nu lägger jag av med tv

Utslagningen ur Körslaget blir starten på hans nya liv

1 av 4 | Foto: PONTUS ORRE
Drar sig tillbaka ”Körslaget” kan vara det sista tv-tittarna ser av Anders Bagge. ”Jag har jättemycket grejer på gång och håller på med omstruktureringar av mina bolag och studior”, säger han.
NÖJE

Anders Bagge slutar med tv – kanske för alltid.

Efter nederlaget i ”Körslaget” berättar han hur han ska vända upp och ner på sitt liv.

– Jag håller på att göra en 180-gradig vändning, säger han till Nöjesbladet.

Efter att ha slagits ut från ”Körslaget” under gårdagskvällen berättar en dämpad Anders Bagge, 44, om sina nya planer i livet. Och hur han under en obestämd tid tänker dra sig tillbaka från att synas i tv.

”Mycket musik inom mig”

– Just nu vill jag faktiskt det. Jag har fått blodad tand att skriva låtar och under ”Körslaget” har jag skrivit en massa som jag bara lagt på hög. Jag har så mycket musik inom mig som bara vill komma ut, säger Anders Bagge till Nöjesbladet.

Det finns program som är förinspelade, som ”Gäster med gester”, men utöver det har Bagge inget intresse av att medverka alls.

– Jag kommer inte att göra något det här året. Och inte på ett bra tag därefter. Men sedan kan jag inte säga att jag inte kommer att synas i en TV4-soffa för en intervju. Men för rena program kommer det att ta en lång tid.

– Om ens..., fortsätter han.

Ändrar på allt

Han berättar om ett av sina stora bekymmer i livet. Tidsbristen.

– Jag håller på att göra en 180-gradig vändning i hela mitt liv. Med allt. Jag har jättemycket grejer på gång och jag håller på med omstruktureringar av bolag och studior. Nu har jag en idé för hur jag ska göra det. Det gäller att hitta en struktur så att jag kan jobba mer med musik än vad jag gör.