Rubert Sanders fru Liberty Ross: Jag är lycklig med mitt liv

1 av 18 | Foto: ALL OVER PRESS
Liberty Ross och ex-maken Rupert Sanders.
NÖJE

Rupert Sanders fru Liberty Ross, 34, har gått vidare efter otrohetsskandalen.

– Detta år var slutet på några saker och början på något annat. Början och slut är alltid väldigt spännande, säger modellen.

I en ny videointervju för ”Alexander Wang's Confessional series” berättar modellen om sitt nya liv i rampljuset, rapporterar US Weekly.

– Jag har en riktigt bra balans. Jag är väldigt nöjd med mitt liv. Jag har haft tur. Jag har bra människor. Jag har två fantastiska barn, säger hon i intervjun.

Otrogen med Stewart

Det var i juli som Ross hamnade i rampljuset efter att hennes man, ”Snow White and the Huntsman”-regissören Rupert Sanders, 41, var otrogen med skådespelaren Kristen Stewart, 22.

– Jag tror att vi alla är på resor och får lärdomar i vissa band i våra liv … ibland när saker och ting verkar riktigt dåliga måste du kunna se det goda och lära från det, och gå framåt så graciöst som möjligt. Detta år var slutet på några saker och början på något annat. Början och slut är alltid väldigt spännande, säger Liberty Ross.

Parrådgivning

Den 17 oktober fotograferades även Ross tillsammans med Sanders för första gången sedan skandalen. Det verkade vara precis efter att de varit på parrådgivning i Beverly Hills. Då delade båda en kram.

Ross och Sanders har två barn tillsammans: Skyla, 7, och Tennyson, 5.