Chris Brown-bedragare stämmer Rihanna för herpessmitta

1 av 3 | Foto: AP
ÅTERFÖRENADE? Chris Brown och Rihanna var ett av musikvärldens hetaste par för ett par år sedan. Men när det kom fram att Brown misshandlat Rihanna i februari 2009 tog förhållandet slut.
NÖJE

Nu stäms Rihanna – av en bedragare som påstår sig vara Chris Brown.

– Jag vaknade med tre blåsor på min penis, skriver personen i stämningsansökan.

En bedragare har stämt Rihanna, 24, för att ha gett honom herpes, rapporterar kändissajten TMZ.

– [Rihanna] gav mig herpes och sedan när jag hotade att stämma henne för att inte tala om för mig att hon var infekterad med genitala blåsor började hon slå sig själv i ansiktet och kasta sig själv in i väggar precis som Jim Carrey gjorde i filmen ”Liar Liar”, står det i stämningsansökan.

Herpes från Barbados

Personen fortsätter sedan att beskriva det påstådda händelseförloppet:

– Hon vände sig sedan om och beskyllde mig för det som en form av bestraffning. Jag vaknade med tre blåsor på min penis … detta är inte bara ett vanligt fall av amerikanska herpes, detta är ett fall av herpes från Barbados, som med största sannolikhet är dödligt.

Personen begär nu tio miljoner dollar i skadestånd, samt ett besöksförbud mot Rihanna eftersom denne fruktar att hon kan kommer att orsaka personen skada.

Men vad TMZ erfar är stämningsansökan inte sann, och den skyldige kan komma att straffas om personen identifieras.

Inte första stämningen

Detta är inte den första falska stämningsansökan som inkommit nyligen. Tidigare avslöjades att en man som hävdade att han var far till den amerikanska sångerskan och skådespelerskan Selena Gomezs, 20, stämde Justin Bieber, 18, för att ha snott hans kreditkort för att göra en penisförstoring.