Därför nobbade Bonde-Klas hånglet

1 av 4 | Foto: TV4
Här går hon till kyssattack.
NÖJE

Oj! Oj! Oj! För tidigt!

Bonde-Klas nobbade Ulrikas försök att hångla med honom i kvällens "Bonde söker fru".

– Det här var som en attack, säger han till Nöjesbladet.

I kvällens "Bonde söker fru" vill Ulrika Svensson, 32, visa exakt vad bonden Klas Karlsson betyder för henne.

Genom hångel.

– Jag har gått sedan morgonen och tänkt att i dag ska jag ge honom en puss. Jag ska inte tveka i dag så att han får se att det är äkta känslor jag har, säger Ulrika i programmet.

Under en träff på tu man hand ser Ulrika sin chans och pussar Klas. Men när hon går in för att kyssa honom blir hon nobbad.

– Oj. Oj. Oj. Det är för känsligt. Det är lite tidigt nu. Tycker du inte det? Du är jättego. Jag vill ha några dagar till. Tänka lite, säger Klas Karlsson.

Efter programmet beskriver Klas situationen som "en hångelattack".

– Nu när jag såg det i tv blev jag lite rädd igen, säger Klas och skrattar.

Vad var det som fick dig att nobba henne?

– Jag var inte alls beredd på det där. Vi hade kanske suttit ner under dejten i en minut. Hon måste ha bestämt sig för att försöka förföra genom hångel. Jag trodde vi skulle sitta och prata lite mer. Men det gick väldigt fort det där. För fort, säger Klas.

Hur kändes det?

– När det här kom var det en liten chock. Det var en märklig känsla. Jag tycker att hon var för "på". Hade vi haft en dejt i en kvart eller tjugo minuter och tagit ett steg i taget hade det varit en annan grej. Men det här var som en attack, säger han.

Märklig situation

Ulrika upplevde också att situationen blev märklig när hon nobbades av Klas.

– Jag fick känslan av att han inte tyckte om mig. Jag undrade vad han tyckte om mig då. Jag tänkte att han tyckte mer om mig förut. Jag tror att han blev väldigt chockad, säger hon.

Var det värt att chocka honom, för att visa vad du kände?

– Jag ville visa att jag inte var falsk. Men jag trodde inte han skulle bli riktigt så chockad som han blev då. Men man ska ju inte hålla det inne, säger Ulrika.

Klas berättar att han ville släta över situationen efter kyssattacken. För att vara säker på att Ulrika inte hade tagit illa upp.

– Hade vi slutat dejten efter det där hade det nog blivit stelt och konstigt. Vi var överens om var vi hade varandra. Jag ville inte göra henne ledsen i det skedet, säger Klas.