Dominika sparkas från Army of Lovers

"Utmanövrerad av Alexander Bard"

1 av 4 | Foto: ANDREAS LUNDBERG
JEAN-PIERRE BARDA OCH CAMILLA HENEMARK OCH ALEXANDER BARD.
NÖJE

Dominika Peczynski kickas från Army of Lovers comeback.

I Melodifestivalen 2013 medverkar bara Camilla Henemark, Alexander Bard och Jean-Pierre Barda.

– Bard har manövrerat ut henne, säger en källa med insyn.

Som Nöjesbladet tidigare avslöjat kommer ett återförenat Army of lovers att tävla i Melodifestivalen 2013.

Camilla Henemark och förra Army of lovers-kollegan Dominika Peczynski hade skickat in flera låtar med sin nya grupp Happy hoes när Alexander Bard i stället ska ha föreslagit för Dominika att de skulle återförena Army of Lovers. Men utan Camilla Henemark.

Då slog SVT bakut.

Mejl från SVT: "Camilla är nyckeln"

I ett mejl från Melodifestivalens redaktion skriver man tydligt att Camilla "La Camilla" Henemark är nyckeln i spelet oavsett om hon medverkar med Army of Lovers eller Happy Hoes och att SVT inte vill ge sig in i kaoset. SVT gav berörda parter en dag på sig att lösa problemet.

– De inblandade blev uppmanade av SVT att cleara allt med Camilla och att det var upp till henne att bestämma sig om hon vill tävla med Happy Hoes eller Army of Lovers, säger en källa med insyn.

Dominika utmanövrerad

Enligt Nöjesbladets källor kände sig först Camilla Henemark besviken över att Alexander Bard gått bakom ryggen på henne och kontaktat Dominika Peczynski, men i stället blev det Dominika som utmanövrerades.

– Dominika får inte vara med i Army of Lovers längre. Det har varit mycket intriger och fulspel, säger en källa med insyn.

På måndag presenteras Army of Lovers på SVT:s presskonferens. De kommer tävla med låten "Rockin' the ride" skriven av bland andra Alexander Bard och Henrik Wikström.

Nöjesbladet har sökt Dominika Peczynski, som inte vill kommentera uppgifterna.

ARTIKELN HANDLAR OM