Prinsen på plats – igen

NÖJE

Carl-Philip får inte nog av Swedish House Mafia.

Återigen är han på plats i arenan - men Sofia Hellqvist syns inte till i dag heller.

I Friends arena dansar toppolitikern Per Schlingmann till de tunga beatsen, författaren Sigge Eklund hänger med programledaren Fredrik Wikingsson och Martin "E-Type" Eriksson. Men hetast på vip-hyllan är utan tvekan prins Carl-Philip som inte tycks få nog av Swedish House Mafia.

I torsdags eskorterades han in av livvakter strax före showstart. Då diggade prinsen loss till den svenska trions remixer tillsammans med en vän.

I kväll är återigen på plats och festar när Swedish House Mafia gör sin sista spelning i Sverige. I en av vip-områdets exklusiva avskilda cabanas kan han mer eller mindre ostört umgås med vänner och dansa till musiken. Därifrån har han också perfekt vy över den tunga ljusshowen. Men inte heller ikväll syns flickvännen Sofia Hellqvist vid hans sida.

Prins Carl-Philip är inte den enda som valt att se Swedish House Mafia fler än en gång.

- Det är så kul här så var bara tvungen att komma i kväll igen. Det är jättetråkigt att det är sista gången, sa Magdalena Graaf till Nöjesbladet när hon kom till arenan.

På vip-hyllan har hon sällskap av bland andra festfixaren Micael Bindefeld, Efva Attling, som designat ett speciellt smycke åt SHM, komikerna Mårten Andersson och Özz Nujen och Pernilla Wahlgren.

ARTIKELN HANDLAR OM