Lindsay skriver miljonkontrakt

1 av 4
NÖJE

Hemligt brasilianskt klädföretag vill ha den skandaomsusade skådisen som ansikte utåt.

Det går upp och ner för Lindsay Lohan, 26. Förra veckan dömdes hon till 90 dagars behandlingshem för bilkraschen i juni förra året. Ni har hon skrivit på ett miljonkontrakt med ett brasilianskt klädesföretag.

Inställa sig på rehab

Skådespelaren ska enligt uppgift till sajten TMZ flyga ner till Rio de Janeiro i veckan för att göra flera framträdanden för företaget vars namn än så länge är hemligt. Men före den 2:a maj måste stjärnan inställa sig på rehab,annars blir det raka vägen till finkan, något som inte tycks bekymra henne.  — Hon tycker fortfarande inte att hon har problem, säger en anonym källa till TMZ.

Nya stabil pojkvän

 Stjärnan sågs ute och festade i helgen med sin nya pojkvän Avi Snow. Men nu hoppas vännerna att det är han som ska få henne på fötterna igen.  — Avi är ingen festprisse. Han är smart och har en stabil bakgrund. Han använder in te droger och dricker inte mycket, säger en källa till TMZ.

”Sugardaddy” med mycket kosing

Den senaste tiden har det ryktats att Lindsay har en ”sugardaddy” i den kinesiska miljardären Poe Qui Ying Wanqsou som äger ginsengläsken ”Mr Pink”. Det varn hans privatplan som tog henne till rättegången  i tid och han har enligt källor till RadarOnline, betalet henne över en miljon kronor för att komma till en promotionfest nyligen. Han har också bett henne bli ansiktet utåt för Mr Pink i Dubai, något hon kräver 3.5 miljoner kronor för.