Tony Irving: "Jag var rädd för att åldras"

Sanningen bakom Irvings nya stil: "Jag är nöjd"

NÖJE

Rädslan för att åldras tvingade honom till drastiska åtgärder.

Men nu har Tony Irving gjort en livsförändring – och slutat med skönhetsingrepp som botox och restylane.

– Jag har omvärderat livet, säger han.

Foto: TV4
Irvings nya färgglada stil.

Ny säsong av "Let's dance" på TV4.

Och en ny Tony Irving, 46.

– Jag är på hugget i år. Blir jag irriterad kommer deltagarna att få höra det och blir jag glad kommer de att få höra det också. Jag är spontanare nu, säger han.

Nöjd med sig själv

Under året som gått sedan förra säsongen har Tony Irving gjort stora livsförändringar. Både på insidan – och på utsidan.

– Jag har gjort de största livsförändringarna på väldigt länge. Jag har dragit mig tillbaka när det kommer till att jobba, jag har flyttat och bytt bekantskapskrets, säger han.

– Jag är i en fas i livet där jag tycker om mig själv. Jag har slutat med botox och restylane. Jag tar hand om mig själv. Och jag är nöjd.

Rädd för förändring

Det var rädslan för att åldras som gjorde att han tidigare tog till drastiska åtgärder för att behålla sitt utseende.

– Jag var rädd att bli äldre, att ändras. Jag trodde som väldigt många andra att de bästa tiderna i livet handlar om att vara ung, men det är inte sant. Den bästa tiden i livet är den man lever just nu.

I våras berättade Tony Irving för Nöjesbladet hur han tvingades till en fettsugning, något som han senare skämdes över. Men i år är allt som gjort honom sur och bitter borta ur hans liv.

– Jag är verkligen på toppen, och jag blir den jag är i rutan. I dag är jag glad och pigg, men jag kommer att ha höga krav på danserna.